feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya arkadaşlar ilk önce bu konuyu açmak için fake bir account açtığım için hepinizden özür diliyorum. Ama nedenini söyliyeyim; kendimi belli etmekten korkmuyorum, olayın içinde kardeşim var ve burda da kardeşimi tanıyan insanlar var. O yüzden fake acc kullanmayı tercih ettim. Admin beylerden ricam lütfen gerçek acc mi yazmayınız. Bu benim için çok önemli. Konuya gelirsek: Benim babam üç yıldır içkiyi bıraktı. Kardeşimle zorluklar içinde, sekiz yıldır annemle babam ayrı, büyüdük. Ama babam sonunda içkiyi bırakmıştı. Ama iki gün önce eve çok sarhoş geldi. Kardeşimi sıkıştırdı, tokat filan attı. Dayanamadım babamın önüne çıktım ona öyle davranamazsın diye o anda içkili olduğunu farkettim. Adeta kafam attı. Bağırdım, çağırdım bi nevi kavga ettik. Sonunda affedilemiycek bir şey yapmamak için evden gecenin 02:00 gibi bir saatinde çıktım. Sabah 06:00 gibi eve geldiğimde kardeşimin suratında mormuklar gördüm. Bir köşeye çekilmiş ağlıyordu. Babamın odasına girip, kardeşime yaptıkları için tekme tokat daldım. (Ne kadar iyi yaptım bilmiyorum) Ama o an çok sinirliydim. Kardeşimin şu an piskolojisi çok bozuldu. Aile zaten aile değildi iyice dağıldı. Benim tam olarak bir maaşım yok kardeşimi alıp çıkamıyorum. Kardeşim piskoloğa gitmek istemiyor. Kaldım ortada sinirden artık ağlıyorum bu yazıları yazarken. Ne yapacağım ben yardım edin lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 geçmiş olsun... annenizin yanına gidin dicem ama...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 25 Kasım 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya abi neler oluyor bu ailelere. Arkadaşın durumun çok zor bide kardeşine yapılması. Ama ben aynı durumda olsaydım aynısını yapardım bunu bil. Ancak durumun çok zorr uff için sıkıldı bu gece[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Annemizin yanına gitmek gibi bir olay olamıycak :( Kendisi bizden çok uzakta bu durumu duymaması için elimden geleni yapıyorum çünkü duyarsa gerçekten cinayet çıkar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 en iyisi bir polise başvurmak hatta varsa komşularına sor tanıdık iyi niyetli bir polis varsa daha çok yardımcı olur baş vurabileceğiniz kuruluşların adını alırsınız.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Adama polis bişi yapmıyor :( kardeşimde piskoloğa gitmek istemiyor. Çocuk şu anda bunalımda elimi kaldırıp yüzündeki yaşları silmeye çalıştığımda bir korku ile geriye çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bence biraz garip gelebilir ama babanı kap abi sahilde yürüyerek konuş biraz...kardeşin için neler yapması gerektiğini nasihat et...eminim oğlundan nasihat almak koyacaktır bu yüzden sanki ona alemin kralı oymuş gibi davran savgıyla eğil felan..ne biliym elini öp gördüğünde felan...huyuna git...kardeşinide ikna et barıştır..eminim daha iyi olacaktır...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 polis napıcak yahu ne polisi. bekle bakalım aranızda halletmeniz en iyisi. olmadı al kardeşini birlikte gidersiniz polise iş büyürse.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya adam durumun farkında kardeşimin olayını filan. Adam iki gündür eve bir saatliğine girip çıkıyor. Benim derdim babamla değil ben kardeşimi nasıl düzelticem onun ezik bir kişilik olmasını istemiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bana sorarsan ailenizden baska birini bulun ya da cok yakın arkadasın onun yanına gidin bi sureligine en azından kardesini emin ellere bırak sakinlessin biraz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kardeşimin yaşı 15 daha tam ergenlik dönemi. Hem ergenlik sorunları var, hem aile sorunları laaanetttt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Uff kardesinin durumu cidden kotuymus o zaman cidden gecmis olsun boyle bi olayı yasamak icin cok cok kotu bi yas.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim yaşım 20. yanlış anlamışım kardeşimin sandımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 abicim işler büyürse, ilgilenen, iyi niyetli ve insancıl bir polis bulacaksın oda size yardım edecek budur yani. Yada bir şekilde annenden yardım isteyeceksin, kardeşin bu durumdayken daha nesini bekliyorsun. Ayrıca durumlar yatışınca kardeşine çevrenizden iyi arkadaşlar bul en iyi terapi odur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 önce sakinleşmesi lazım kardeşinin.ve bence annenizin bu durumdan haberi olması lazım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Abi durumu şöyle açıklıyım; babam zaten eve gelmiyor yaptığı olayın farkına vardı. Adamı evden kovdum git bir iki hafta bir yerlerde kal bir şey yapmayım sana diye yolladım evden. Adam sadece günde en fazla bir saat eve gelip kardeşimle konuşmaya çalışıyor ama kardeşim ondan korkuyor. Bize para bırakıp çıkıyor. Bu aileler neden bilinçli olmaz ki neden insanlar yaptıklarının ne kadar hasar verebileceğini düşünmez ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kendini yakın hissetdigin bir akrabanın yanına gidebilirsin yada cok yakın bir arkadasın varsa onun yanına.. Gercekten cok kötü bi durum okurken bile bi garip oldum ki sen olayların ıcındesin...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Dademinki konuda çocugunun iiliğini düşünen bir baba tipi vardı çocugundan dayak yemişti.Burdada hayatını içkiye dökmüş bir baba görüyorum.Bence sen kardeşin yerine babanı psikologa götürmen lazım evladı ona hiç birşey yapmadan evladını dövüosa içkili olması farketmez kesinlikle ruh hastası bir insandır.Bence senin babanı psikologa götürmen lazım.[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sebepsiz dayak atıp alkol alan babanın çocuğunu dinleyip psikoloğa gitme olasılığı ne kadardır oda ayrı konu tabi.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 dostum babanın yaptığını telafi etmesine izin ver. eğer babanı daha fazla ittirirsen kayış iyicene kopabilir yani vicdan azabına dayanamayıp iycene saçmalayabilir. özür dilettir, özür dilemen evvel konuş. daha da utanmasını sağla. telafi etmesinin yolunu öğret. özür dilerken nelere dikkat etmesi gerektiğini belirt. son olarak -sadece benim fikrim bu- böyle bir şeyin ilerde olmamasını iste, yarım ölçek tehditkar konuş ama tehdit eder şekilde hiç bir kelime söyleme.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Kasım 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yinede çocuklarını düşünüpde para bıraktığına göre ve oğlunun evden 3 hafta uzak tur lafına uyduguna göre psikologada gider.[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadasim annenin haberi olmasi lazim derim cunku huylu huyundan vazgecmes mantigi siz o evde hic mutlu olamazsiniz. Kardesin babani gordukce korkusu artacak hatta psikolojisi devrilecektir. Isin en koklu cozumu bir kac sene ayri yasamak derim cok ciddiyim bunda da. Polis molis bi yere kadar olay daha karisik ve pismanlik verecek bir hal alabilir. Annenize gitmeniz en mantiklisi derim. Annenin ogrenmesi gercekten cok tehlikeli ise akrabaniza gidin yani kurtulun ordan...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kardeşinin yaşı 15 se pek sorun olmaz gibi geliyo abi al takıl o zaman elemanla sanki en yakın arkın mış gibi...sinemaya maça felan git....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kusra bakma çok baştan savma cevaplar verdim özür dilerim sakın yanlış anlama ama dumur oldum aklıma bişi gelmiyo...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim kardeşime buradaki yazıları okudum ve biraz konuştuk. Yarın piskoloğa gitmeye karar aldık. Umarım bunu atlatabilir. Sadece şunu söylemek istiyorum. Herkesin sorunları, yaşamda acıları, iyi günleri, kötü günleri olabilir ama herkesin PATİCİK gibi insanı anlıyan, gerektiğinde çok anlayışlı olan dostları olmaz. Destekleriniz için çok teşekkür ederim ve bir kez daha fake acc kullandığım için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar