SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 son zamanlarda ortaya atılan iddialar çok komik, ben böyle bir şeyin yasaklanabileceğine inanmıyorum. birileri yine saçmalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben catidan catiya atlayarak gelirim. okulda seks serbest, ama turk bayragi yasak, oh ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Abi şimdi raşşın instütüde Türk Bayrağı biraz saçma olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 goldbären said: tamamnerd hala lisede olduğundan giyebilir tabi ondan bakması normal üniforma zorunlu ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Sparkcaster said: sipeyskeyk said: Benim babam da türk bayrağı rozeti takıyor mesela, takmasa kimse anlamayacak çünkü türk olduğunu. http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2013/04/10/erdogan-fatih-terim-i-akil-insanlar-a-alirdim-3180532.Gifee? senin baban tayyip mi ne demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 hayır arkadaki adamla ilgili bir şeyler ima etti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 -Deno- said: diyorum bir tane assassino creed kuralım diye, şu forumdan 50 kişi toplasak ülkeyi adam ederiz bak. anonymous olarak mail atıcam yakında size beklemede kalın. im in http://i.imgur.com/YteiUcW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Aa ben bu dizi izledim. Siz mi idiniz o? ama bitti bu dizi. Eger yardim isterseniz yardimci olabilecek kisilerle tanistirabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cibetpet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ninja said: Aa ben bu dizi izledim. Siz mi idiniz o? ama bitti bu dizi. Eger yardim isterseniz yardimci olabilecek kisilerle tanistirabilirim :) Kim mesela ninja san? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar