Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Azmodai, 28 Mayıs 2004 00:38 tarihinde demiş ki: diyorsunki populerim sevenim cok radikalim... eh bre abi ne diyelim sana. sen hic baslama o zaman :P Ehe alakası yok. Populer değilim, ama sevenim çok. Beni sevmeyen ölsün be =P.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Thief: Deadly Shadows = Thief 3? eğer öyleyse vallahi çok güzel olmuş.. ilk defa adam gibi pixel shading kullanan bi oyun oynadım. ışıklandırma/gölgelendirme inanılmaz gerçekçi. keşke görüntü kartını 256 mb alsaymışım... daha bile güzel sonuçlar alabilirmişim.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 evet deadly shadows= thief 3[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Yani full version cıktı mı cıkmadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 dün çıktı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 aldım koydum arşive dx9 uyumlu bısı edınınce oynayacagım oyunlar lıstesındekı yerını aldı ... pıxel shader a kafam gırmesın ,adamlar oyun yapıyo grafıklerı begenmıyoz adamlar oyun yapıyo benım gıbı zırlıyoz sonra neyse ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sopa geliyor azmo[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hmm burdada vardı, gördümde almadım hatta :D tr ye bi döneyim ozman alıcam ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 şimdi bende ge force fx 5600 128 mb ddr var ama goruntu defaultta karanlık gri siyah arası bi ekran sonra optionsdan bloomu ve vertical signı kapatınca da normal ekran ama mouse u oynatınca ekranda gidip gelmeler oluşuyor nedir bunu sorunu pixel olayı sanırım ama bende o olayın ztn açık olması gerekmiyor mu default olarak ge force fx 5600 de msi bu arada ekran kartı napabilirim sizce? bi akıl verin? deus exde de aynı sorunu yaşıyordum yardım bu oyunu çok oynamak istiyorum[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 şimdi bi de bu pixel shader 1.1 nedir ya program mı anlayamadım bu oyunu oynayamazsam atarım ben bu bilgisayarı p4 muş 512 rammiş 128 mb fx 5600 mış yalan yani (eğer oynayamıcaksam doğru duzgun)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tamam goruntu sorununu hallettim ama nasıl lock pick yapılıyor bir turlu beceremedim biri anlatabilir mi acaba?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Popeye, 07 Haziran 2004 14:06 tarihinde demiş ki: sopa geliyor azmo yazıktır günahtır yaw etme eyleme.. CPU üzerinden pixel shader emulasyonu yaptığını iddia eden bi program var 3D Analyse diye buyrun linki; http://www.tommti-systems.de/go.html?http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/files.html ben denemedim belki bi ihtimal gf4 MX le çalıştırabilirsin oyunu. tabi görüntülerin güzel olmayacağını tahmin ediyosundur.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 shader nedir ya[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: fortinbras, 07 Haziran 2004 20:51 tarihinde demiş ki: tamam goruntu sorununu hallettim ama nasıl lock pick yapılıyor bir turlu beceremedim biri anlatabilir mi acaba? Burda yazmislar ben henuz oynamadigim icin yardimci olamamam bazi ibisler oynuyor yardimci olsunlar (azmo sana diyorum)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tamam sanırım çozdum onu da oynuyorum şu an 2. blmdeyim yani tutorialden sonra ki blm...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 azmo eğer mouse'u döndürürken devamlı mouse'un sol tuşuna basarsan çok daha hızlı bir şekilde açıyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine; Başka söze gerekyok muhteşem bir oyun. Thief olduğumu tekrar hatırlattı.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Rope arrow'u kaldıran zihniyeti ben ya. Off... Bu arada sonu pek iyi bağlayamamışlar. Thief 2 daha güzeldi bence.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 tirmanma olayi bozmus... cok daha farkli hareketler beklerdim ben. duvarda emeklemesini degil...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 eh 512 bağlantı var hala aldım falan diyo, numuneliksiniz kardeşim :)[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bende 1 ay once bi yerde takıldım bıraktım oyunu bi yerde agac gibi biseyin icinde alacagimiz bisi var bende olan 2 tane arrow dan attim acilir gibi oldu ama hala alamiyorum ne yapmam lazim oyunun baslarinda?kanalizasyon gibi bi yere girdim ordaki gorev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 okursan diyo ki 3 element lazim. water arrow atiyosun. moss arrow atiyosun. sonra gidip oldurdugun bi adami alip ortalarina firlatiyosun aciliyo :) valla yazan boyle. su yosun kan.. bunlarin elementleri boyleymis.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar