kralweb Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 56k modemim var ve başlat-çalıştır www.yahoo.com -t yapıp pinge bakınca başlıktaki rakamları görüyorum. neden bazen balantı yavaş oluyor sorun ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ortam sürekli aynı yoğunlukta olmadığından vede dial-up ın dalgalı yapısından ( arada koparda )[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tracert www.yahoo.com dersin yahoo'ya ulaşana kadar geçtiğin tüm router'lar sırasıyla ekranına gelmeye başlar, ping'in arttığı noktayı bulursun, avrupa'da olsan ISP'ne telefon edersin ve - şu siteye veya bu server'a erişimim sırasında routingler üzerinde şu ISP'nin veya bu carrier'ın şu pop noktasından geçerken ping'im 1000'lere çıkıyor ilgilenirmisiniz dersin, adamlar da ilgili noktanın sistem yöneticisini bulur ve sorunu gidermesini ister.. türkiyede olduğun için sadece sıkıntı yaratan noktayı bulmuş olmanın verdiği sakinlikle elin kolun bağlı ilgili yöneticinin kıçını kaldırıp da sorunu gidermesini beklersin.. Sorunun nedeni nedir ? - İlgili router üzerinde gerçekleşen paket trafiğinin yoğun olması ve router'ın işlem kapasitesinin ilgili routing'leri gerçekleştirememesi, iki nokta arasında fiziksel olarak fiber üzerinde veya uydu üzerinde meydana gelebilecek sıkıntılar. Uydu üzerinden gittiğin takdirde uydu ile base station arasında meydana gelebilecek sorunlar, ( genelde base station'da meydana gelir ) vs. vs. elinden bişi gelirmi ? Cıhh !![signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 vay anasını. saolsın. belki balantıya çare olmıcak ama teknik bilgi olarak bişiler edinmiş oldum. saolsın.(en azından düşünce olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Aynen öyle işte. Route edecek bağlantı artıo artıo artıo artıo, sıra sana gelene kadar bi süre geçio işte. Dükkandaki hattın SNR Margin yani sinyal seviyesi 27'lere düştü. Soğuktanmıdır hattan mıdır anlayamadım pek. Ama sürekli kopup bağlanmadığı için ciddi bişi deildir diye aramıorum yardım hattını. Biraz daha sürerse arayıp "10 derecenin altında adsl'den yarı performans alınıyormuş doğru mu?" diye sorarak dalga geçeceğim :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar