lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 benim ark matrix'in hack kısmıyla bayağı bir uğraştı ve ekranda multiplayer mod active yazdı ??*bulamadık ama multiyi ??? :-?[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 HAck nbolumu nasıl ki ben daha hic girmedim oraya :))[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Atıyorsun multisi yok oyunun o kadar çözüm ve inceleme sitesi yazardı olsaydı ayrıca kullanabileceğiniz tüm hacking komutları www.trgamer.com www.merlininkazani.com ve resmi sitesinde mevcut ayrıca forumlara bakın bazı arkadaşlar yazmışlar tüm komutları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Multi Xbox için falan var galiba. Yada makineye joystik falan bağlaman gerekiyorda olabilir emin değilim [hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. [Bu mesaj Predator- tarafından 30 May 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sanırım iki kişiylede (ghost ve niobe) bitirince şu cheat kodu girersen açılıyo bi kaç sitede okumuştum D5C55D1E ama nasıl oynanır tek pcdenmi flm bilmiyorum. Load ettiğin zaman en sağda yada solda yeni haritalar açılıyomuş ve burdada 2 char oluyomuş. Biyerlerde okumuştum bulursam tam yazarım mesela niobe vs trinity vardı morph vs smith flm vardı...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar