SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Senin bu fakirlerle ayni topikte bulunman hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cuam diye kendini şartlama altın uzun vadede her zaman kar getirmiştir unutucan o parayı aldığın fiatın üstüne çıktığında satıcan sonra tekrar bekicen düşmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 @seagle zengin değilim sadece 6 7 aylık birikimimi katlamaya uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Wolas said: cuam diye kendini şartlama altın uzun vadede her zaman kar getirmiştir unutucan o parayı aldığın fiatın üstüne çıktığında satıcan sonra tekrar bekicen düşmesini arabayı satıp bassam zarar eder miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 mayhem altının var ise tüm endişelerim kaybolacak var mı abi altının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 var bebiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 78,4ten 444.89gr aldım bakalım, beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kısa süreli kar beklemiyorsan etmezsin uzun vadede kara geçeceğin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mayhem said: 78,4ten 444.89gr aldım bakalım, beklemedeyim. Bende bi 40 gr daha girsem mi acaba ya. Maliyetim 85'lere iner hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bariz belli ya çıkacağı şuna bakın aşırı düşüşlerden sonraki zamanda çıktığı rakamlar http://www.kitco.com/scripts/hist_charts/monthly_graphs.plx 2013 aylık olan grafiği seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 keşke param olsaydı. şu an alıp bir yıl sonra satardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 laaan yükselme lan daha almadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sen de alacaksan al, yükselmesin dio bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 la maden almam lazım bankadan almam o yüzden stresteyim çalışıyorum şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kuveyt türk iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bankadan almamanın mantığı nedir Bankaların iflas etmesi gibi sıkıntılarımız olsa anlarımda, öyle bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 maden almak her zaman iyidir bankadan aldığın zaman sürekli piyasayı etkiliyosun ve rağbet oldukça fiyat yükseliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 maden alımı etkilemiyor da bankalardan alım mı etkiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bankalar (yanılmıyorsam kuveyt türk hariç) hayali maden üzerinden paranı işletiyor hiçbir zaman maden temin etmiyor sana gramı 100 lira ise yatırdığın para o parametre üzerinden değerleniyor ya da değer kaybediyor gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bankalar bünyelerindeki madenin belli yüzdesini tcmb bünyesinde maden olarak saklamak zorunda bu bir. ikincisi, müşterisi altını fiziki olarak istediği an temin etmek zorunda bu iki (belli kilo üstünü) üçüncüsü, elinde olmayan madenle işlem yaparak da piyasayı oynatırsın, elinde olan madenle de. gidip fiziki maden almanın tek artısı, gözünle görüyorsun, sende duruyor, hop yok oldu denme riski yok o yani edit; typo fln edit2; yanlışım varsa söyleyin ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kidlazer sen cok yanlis anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 KidLazer said: bankalar (yanılmıyorsam kuveyt türk hariç) hayali maden üzerinden paranı işletiyor hiçbir zaman maden temin etmiyor sana gramı 100 lira ise yatırdığın para o parametre üzerinden değerleniyor ya da değer kaybediyor gibi gibi. ahsduafhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 az önce patron altına yatırım yap tuna dedi bende dedim bu veridigin parayla çokolata altınlardan alamıom oda dedi marifet cebindeki 100 ilaryi 110 yapmak deil 10 lirayı 100 yapabilmek dedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar