Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW İçin Ekran Kartı Önerisi

Rinen

Öne çıkan mesajlar

şu anki donanımım fx 5200 ekran kartı ve 512 mb ram

beta testte 1024 çözünürlükte oynayabiliyordum. ama texture detailleri ve distance detailleri biraz kısmam gerekiyordu. ve zone değiştirirken hafif hafif kasılmalar oluyordu. oyunu tüm ayarları full oynamak için hangi ekran kartını almalıyım? 9600xt yeter mi?
Sosyal ağlarda paylaş

9600 xt yeter yeter O hafif kasılmalar ekran kartından çok ram ın ve işlemcinden kaynalanıyodur ama 9600xt işini görür[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

Edit: Yalnış anlaşılma olacak

[Bu mesaj spawn77 tarafından 25 Kasım 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende takılma oluyodu. şöyle anlatıyım. koşarken bi ağac sana doğru gelir ya. o tekleye tekleye bana doğru geliyodu. gerçi öyle çok teklemiyodu ama bir iç mekana girdiğinde aradaki farkı anlayabiliyodun. iç mekanda yağ gibi akıp gidiyodu grafikler koşarken. umarım anlatabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

9800xt 1280 e kadar ciktim,hic bir kasilma olmadi.ama tabii yazilar okunmaz boyutlara gelince 1152 e dondum.bence ekran karti o kadar onemli degil,oyunda cok detail yok.ama ram gercekten gerek,en azindan 1 gb.hic sorun yasamak istemiyorsan.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

256 mb fx5700
512 ddr
2.5 amd

maximum grafik ayarlarına aldığım zaman kalabalık ortamlarda kasılmalar ve kontrol kaybı yaşadım

grafik ayarlarını biraz düşürdüğüm zaman gayet iyi bir performans aldım.

birde şu var bu oyunu 64 mb geforce 2 ekran kartı olan arkadaşım makinasında (bazi ayarları lowda bazılarıda medi de) rahatça oynuyordu. tabii şuda bir gerçek kalabalık bir ortamda kasılmalar yaşıyordu ama oynuyormuydu oynuyordu!...[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

Rinen bi de her zaman en güncel sürücüleri www.nvidia.com adresinden yüklemeyi unutma. Yeni oyunlarda gözle görülür düzelmeler oluyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca yazıyorum Çok rahat oynarsın ikisindede...

said:
revhas, 25 Kasım 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
p4 2.4, 1024 ddr, 128 mb radeon 9600pro (desktop)

centrino 1.7, 512 ddr, 64mb intel 82852/82855 (GM/GME) (laptop)

bu bilgisayarlarda oyunun performansı ne olur acaba?
[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
Sosyal ağlarda paylaş

amd 2.6 - geforce4ti - 512 ddr ram - 128 kablo

ile US beta da çok rahat oynadım.. Hele pingin 200-500 arası deişmesi we abarmaması beni çok şaşırttı =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...