di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Selam, Su monitorden kullaniyorum ve gayet memnunum ama monitorun arkasinda 2'li 3'lu monitor tutabilen wall mount tarzi seylere asmak icin delikler yok. Diger turlu de ikinci monitor sigmayacak masaya. Haliyle memnun kaldiginiz ve ayaga asilabilecek monitor tavsiye etmenizi rica edicem. Kendi 24" ve fiyati da bu civarsa olursa sahane olur. Bir de 90 derece donebilsin istiyorum ama monitor ozelligi mi olmali o yoksa ben yan da takabiliyo muyum o mount'lara fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Hazir monitor konusu acilmisken bende sorayim. 24", arkadan gelen isigi(ozellikle floransan isigini) yansitmayacak, tazeleme hizi yuksek, goz yormayan, yuksek cozunurlukte monitor lazim. Ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 asagıda 120hz monıtor topıgı var oraya bakın ıstersenız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bulabilir isen LG 2350D çok güzel + TV olarak da kullabiliyorsun. Benim monitör bundan çok memnunum. http://www.amazon.co.uk/LG-M2350D-PZ-AEU-Backlit-inch-Monitor/dp/B004VEIWL0/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1365399471&sr=1-2&keywords=LG+2350D Edit: Link eklendi. Edit 2: Aynı zamanda 3D var bu üründe kutu içinde 2 gözlük ile geliyor. Edit 3: TR de ben Eylül ayında 509TL ye gittigidiyordan almışım şimdi 700TLden başlıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar