kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yarın yds sınavı için mamak başkent anadolu lisesine gitmem lazım. google mapden falan otobüsle nasıl gidiceğimi bulamadım. var mı yardımcı olabilicek şuna bin şurdan falan dicek biri. ankara tıp fakültesi cebeci hastanesinin çok yakınında bi yerde gözüküyor google mapde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ankara tıpa yakınsa ankaraya bin cebeci durağında in yürü daha kolay gidersin not:tren olan ankaray, ismi öyle abi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 dikimevi durağında ineceksin ankaraydan daha sonra yokuş yukarı gideceksin. mesafe olarak az değil pek ayrıca baya yokuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 zaten öyle yapıcam artık yapcak bişey yok. otobüs durakları var mesela tam önünde duran ama nerden kalkıyo o otobüsler kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 otobüs değil de muhtemelen dolmuş vardır önünden geçen ama ben şahsen bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 beyler mekan nerde biliyonuzmu http://www.youtube.com/watch?v=IIeSGUK-Lyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kzpmaza said: yarın yds sınavı için mamak başkent anadolu lisesine gitmem lazım. google mapden falan otobüsle nasıl gidiceğimi bulamadım. var mı yardımcı olabilicek şuna bin şurdan falan dicek biri. ankara tıp fakültesi cebeci hastanesinin çok yakınında bi yerde gözüküyor google mapde. kızılay karanfilin oradan atla 297 halk ya da 330 340 belediye şıp diye inersin okulun dibinde yalnız muavine ya da şoföre söyle böyle böyle diye haber etsin durak gelince abidinpaşada okul ilçe mamak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar