Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas-Caykur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bıçaklanan taraftar hayatını kaybetmiş,allah rahmet eylesin çok üzüldüm inşallah bıçaklayan şerefsiz yakalanır en ağır şekilde cezalandırılır[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
abi bicak ansi sokar ya aranmiyomu abi bu seyirciler
sukru saracoglunda her gittigim macta 3 kere araniyorum en az adam kicina mi sokmus bicagi cus be[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
ne alakasi var simdi stat arasinda kapasite farkli fln var sadece sonucta emniyet standart olmali bole rezalet olmaz yaa[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
bıçak sokmakta sorun yok zor bişi değil. meşale nasıl sokuluosa öle sokulur işte. en basiti donuna atarsın hehe. olmadı cüzdanına koyarsın ben şimdiye kadar cüzdanıma baktıklarını görmedim hiç. türkiye-ingiltere maçında bile. ki o maça cep telefonu bile almıyorlardı
Mesaj tarihi:
tamam rakibimdir yenilsin fln isterim ama bole seyirci oldurmece birbirini kesmece dogramaca yuh be allah belasini versin o herifin her kim yaptiysa hayir anlamadigim o kadar insan var hic kimse gormedimi goren olduda hic bisi yapmadimi ya insanlar bu kadarmi duyarsiz bu kadar mi korkak ya baska bisi olunca abiz turkuz asariz keseriz gozu onunde adam bogazlarken hmn geri vites...[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
said:
Xechelon, 21 Kasım 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
abi bicak ansi sokar ya aranmiyomu abi bu seyirciler
sukru saracoglunda her gittigim macta 3 kere araniyorum en az adam kicina mi sokmus bicagi cus be

Sadece bir sezon maçlara sık giderdim. Bir defasında Galatasaray - Beşiktaş maçına girerken yanımızda iki tane ordu mensubu dost vardı. İkisinin de belinde silah vardı ve aramada farkedilmediler bile![signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
said:
Xechelon, 21 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
tamam rakibimdir yenilsin fln isterim ama bole seyirci oldurmece birbirini kesmece dogramaca yuh be allah belasini versin o herifin her kim yaptiysa hayir anlamadigim o kadar insan var hic kimse gormedimi goren olduda hic bisi yapmadimi ya insanlar bu kadarmi duyarsiz bu kadar mi korkak ya baska bisi olunca abiz turkuz asariz keseriz gozu onunde adam bogazlarken hmn geri vites...

Dediğin her şeye sonuna kadar katılıyorum maalesef.
Öncelikle fanatikliğe "kan, katliam" kavramlarını ekleyenler kahrolsun.

Ardından, Türkler de insan, kesici alet görünce başkasının elinde bana dokunmayan yılan bin yaşasın oluyor. Ne derece olumsuz eleştirilebilir bilemiyorum. Normal bir insan olarak uzak durmak belki de en doğrusu.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
yok kendi taraftarımızı bıçaklamış muhtemelen
ne o.ç. tipler var ya, dağıtsınlar bu çarşı gurubunu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
allah belasını versin o gerizekalı herifin ulan alt tarafı bi spor musabakası[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
ıyıde o adamın oturdugu yer dolu adam dolu kımse gıdıp Ne kavga edıosunuz demıyomu yanı adam heralde dırek cekıp vurmadı. Naptı bu adam sonra kactımıkı bulamadılar stat kapılarını kapattılar. Yenı bı haber gelırse soylersenız sevınırım
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
çarşılıdır bıçaklayan kendi taraftarını sadece onlar bıçaklar.Denyo herifler.

olay carsi meselesi degil belki, bir insan bicaklanmis bir hayvan tarafindan tribunde hala gelip saga sola laf atiyorsunuz,carsi olmus olmamis ne farkeder.yani bu senin takiminin sahasinda bir gfblide olabilirdi.
Mesaj tarihi:
yurdum insanı zaman zaman öyle hallere bürünüyor ki önceden gelen bir mevzu olmak zorunda bile değil söz konusu olay.

Ama tabii ki dediğin oldukça güçlü bir ihtimal taşıyor.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
beyinsizler,insan kılıgında gezen yaratıklar,bu nedir ya!!!!!!![signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...

[Bu mesaj December_Flower tarafından 21 Kasım 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kobe'de anladı ne yaptığını sildi mesajını :lol:
bide efendi konuşmalar başladı ahah[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Kasım 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
OOOOOF YA abi cocuk daha 16 yasinda yeter be
cehennemde yakacak tas olur isallah bıcakalayn herif[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
  • Yeni Oluştur...