Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas-Caykur

micha

Öne çıkan mesajlar

Valla bi alakası yok ama zaten çoğu mesajın da yok. Sadece tüm FeBe liler ortalıkta çok havalanmaya başladı bir hatırlatma yapiim dedim. Kobe maç gelince kim kimden ne yiyor görücez.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

fb ve gs lileri kendi maç yorumlarında konuşmaya davet ederek kendi maçımla ALAKALI olan mesajıma geçiyim :)

çok durarak ve tek taraflı düşünerek oynuyoruz oyunu. sağ kanattan hücum ederken kimse sol kanata atak yönünü değiştirelim diye bişey düşünmüyor. 2 kere yavaşta olsa yaptık devrenin sonlarına dogru en tehlikeli pozisyon adayı durum ortaya çıktı.

ben bide boske deki ahmet yıldırım aşkına sebeb veremiyorum. adamın kendisi ağır ve en kilit pozisyonlarda takımıda apırlaştırıyor.o pozisyonlarda tümer olsa ne yapar diye insan bi düşünüyor.

neyse bakalım yenilmiycek takım değil rize düzgün oynarsak görücez ikinci devre sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...