Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas-Caykur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla bi alakası yok ama zaten çoğu mesajın da yok. Sadece tüm FeBe liler ortalıkta çok havalanmaya başladı bir hatırlatma yapiim dedim. Kobe maç gelince kim kimden ne yiyor görücez.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
fb ve gs lileri kendi maç yorumlarında konuşmaya davet ederek kendi maçımla ALAKALI olan mesajıma geçiyim :)

çok durarak ve tek taraflı düşünerek oynuyoruz oyunu. sağ kanattan hücum ederken kimse sol kanata atak yönünü değiştirelim diye bişey düşünmüyor. 2 kere yavaşta olsa yaptık devrenin sonlarına dogru en tehlikeli pozisyon adayı durum ortaya çıktı.

ben bide boske deki ahmet yıldırım aşkına sebeb veremiyorum. adamın kendisi ağır ve en kilit pozisyonlarda takımıda apırlaştırıyor.o pozisyonlarda tümer olsa ne yapar diye insan bi düşünüyor.

neyse bakalım yenilmiycek takım değil rize düzgün oynarsak görücez ikinci devre sonunda
Mesaj tarihi:
GGGGOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL

okan ayağına sağlık aslanım benim o ne gol be!!!!
2-1 rize önde[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Kasım 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kim attı ve dk kaç[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
Abartı kötüyüz yanlız neyse bu maçdada geçmiş olsun heh[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
yok fiz okan rizeli okan hehe.
bir super volesi direkten donmustu ilk yari ikincide cakti :)

2-1 mac rize onde.

[Bu mesaj -Apex- tarafından 21 Kasım 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok ahmed in golünü rötarlı yazdı =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
patos ezeli rakip gol yiyince bide gol süper olunca bayaa sevindim
ok?
anlayamayacak ne var bende seni anlamadım[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Kasım 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
calışılmış bir gol
okan nefis vurdu bu arada[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
  • Yeni Oluştur...