Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Yapardın?

golgotha

Öne çıkan mesajlar

insanların hakkımdaki fikirlerini öğrenirdim...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım görünür olmayı isterdim :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
golgotha, 23 Kasım 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
acaba görünmez olma ihtimali olsaydı ne yapardınız ?

Emin ol ki yapınca hissederdin[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Arkamdan konuşulanları dinlemek isterdim. Mesela yurtta bir kızın odasına gidip oturduktan ve odadan çıktıktan sonra, arkamdan ne konuştuklarını hep merak ederim. Onları dinlemek isterdim açıçası.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Kasım 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 23 Kasım 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
Daha önce açılmıştı bu konu. Orada en çok hoşuma giden cevap (sahibini hatırlayamıyorum) "kız arkadaşımı izlerdim" tarzı bir cevaptı ve oldukça masumhane olduğundan hoşuma gitmişti.

Açıkçası kız arkadaşımın benim yanımda olmadığı zamanlarını görmek istemem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

evet değiştirmemen çok zor o adamları hergördüğüne herifler hala senin suratına gülüyor olacak ama sen o herfini aslında neler düşündüğünü bileceksin. Orda kendini tutupta adama kafa atmayana helal olsun :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...