Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekle bekle nedir bunun sonu?

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

biz daha preorder yapacak site bulamazken üstelik preorder 26sında başlıcak dedikleri halde adamın eline wow preorder box ı geçmiş.Bende istiyorum ya! kuzey ülkelerindeki bütün preorderlar satılmış göründüğü kadarıyla.final beta olayı patlıcak bize böyle giderse.

resim1

resim2

resim3

bu da forumlardaki yeri
prekit

edit: lol resimlerin adresleri karışmış saçma sapan şeyler çıkıodu.

[Bu mesaj Mosquito tarafından 25 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ebgames.de falan zaten 26'sından önce yolladıklarını yazmış siteye. 26'sında milletin eline geçcek şekilde yollamışlar. arkadaşa da 1 gün önce gelmiş işte olabilir. zaten satışlar 26'sında direk dükkanlarda satılmaya başlayacak.

ama sitede 26. sında pre-order yapımı başlayacak yazıyordu. tam rezalet ya, daha 26'sı olmadan hepsi tükendi. işini ona göre ayarlayanlar da aldı pederi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bu telası anlayamıyorum beyler habire farklı baslıklar altında aynı olayı habire basa sarıp tartısıyorsunuz. Sabit bir başlık altında toplansın ve bu konular lütfen kapatılsın. Tamamiyle forum kirliliği oldu .... Herkez oynamak istiyor ve oynuyacagiz da Sanki EU serveri acıldıda biz oynayamıyoruz.[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
Sosyal ağlarda paylaş

pre-order paketlerinin beta dışında başka bir güzelliği var ki, ben onun için istiyordum.

atıyorum, oyun 26 ocakta çıkacak diyelim. bu pre-order paketi alanların eline oyun 26'sında geçecek. ona göre önceden yollanacak (türkiye için geçerli olmayabilir gerçi).

ama eğer normal bir şekilde pre-order yaparsak, büyük ihtimalle oyun çıktığı gün yollanacak. yani oyun elimize çıktığı günden sonra gelecek (türkiye için 1-2 hafta sonra diyebiliriz).

normal pre-order yapınca da önceden yollarlar mı yoksa? öyleyse süper, hiç uğraştığıma değmez günlerdir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...