Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biz daha preorder yapacak site bulamazken üstelik preorder 26sında başlıcak dedikleri halde adamın eline wow preorder box ı geçmiş.Bende istiyorum ya! kuzey ülkelerindeki bütün preorderlar satılmış göründüğü kadarıyla.final beta olayı patlıcak bize böyle giderse. resim1 resim2 resim3 bu da forumlardaki yeri prekit edit: lol resimlerin adresleri karışmış saçma sapan şeyler çıkıodu. [Bu mesaj Mosquito tarafından 25 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 düzelmiş [Bu mesaj MrMedia tarafından 25 Kasım 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 us de hayat bir harika :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 iimiş bizede gelince görücez tabi oynamak ayrı dert :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu son olaylardan sonra bir biz birde ingilizler cok üzüldü[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 İtalyadaki bu bir sürü yeri ve ingilterede sadece tek yer olmasını anlayabilmiş değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Eno, 25 Kasım 2004 17:14 tarihinde demiş ki: us de hayat bir harika :p Naapalım artık sıra bızede gelcek..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ebgames.de falan zaten 26'sından önce yolladıklarını yazmış siteye. 26'sında milletin eline geçcek şekilde yollamışlar. arkadaşa da 1 gün önce gelmiş işte olabilir. zaten satışlar 26'sında direk dükkanlarda satılmaya başlayacak. ama sitede 26. sında pre-order yapımı başlayacak yazıyordu. tam rezalet ya, daha 26'sı olmadan hepsi tükendi. işini ona göre ayarlayanlar da aldı pederi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 blizzarda kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya aradan biraz zaman geçsin her şey yerine oturur[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya ben bu telası anlayamıyorum beyler habire farklı baslıklar altında aynı olayı habire basa sarıp tartısıyorsunuz. Sabit bir başlık altında toplansın ve bu konular lütfen kapatılsın. Tamamiyle forum kirliliği oldu .... Herkez oynamak istiyor ve oynuyacagiz da Sanki EU serveri acıldıda biz oynayamıyoruz.[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 su an sorun oynamak degilki, pre-order yapamamamız.yoksa bekleriz biz alısıgız zaten ve bekliyoruzda ama nereye kadar?millet aldı bile pre-order boxları tukendi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 pre-order paketlerinin beta dışında başka bir güzelliği var ki, ben onun için istiyordum. atıyorum, oyun 26 ocakta çıkacak diyelim. bu pre-order paketi alanların eline oyun 26'sında geçecek. ona göre önceden yollanacak (türkiye için geçerli olmayabilir gerçi). ama eğer normal bir şekilde pre-order yaparsak, büyük ihtimalle oyun çıktığı gün yollanacak. yani oyun elimize çıktığı günden sonra gelecek (türkiye için 1-2 hafta sonra diyebiliriz). normal pre-order yapınca da önceden yollarlar mı yoksa? öyleyse süper, hiç uğraştığıma değmez günlerdir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oyunun sadece tek dvd versiyonumu var yoksa 3 cd olarak ayrı alabiliyormuyuz sadece dvddiyse birde dvd surucusu almak lazım sımdı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 CE içinden hem dvd hemde cd versiyonu çıkıyo, normal in içinden sadece cd versiyon. senin bunnarı bilmen lazımdı Delyyy ne oldu sınavlar falan baya bastırdı kafa karıstı heralde :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şimdi avrupa sitesine baktımda Ce editionda behind the scenes falan var dvd olarak onu cd olarak veremzler herhalde neyse dvd almak lazım zaten yakında 2 dvd cıkacak oyunlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sen bana ce bul ben sana o dvd yi riplerim :)[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar