Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bende çalışıyom lan.aslında bi bahane üretebilsemde çıksam ne güzel olur.bahane söyleyin bana patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fenn said: Hangi kurum ? söylemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Duyanda sanayide kaynak yapıyorsunuz sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oha bunları okudukça tam 4 ayak üstüne düşmüşüm gibi geliyor. eşşek boy bir kimya firmasının içinde yeni açılan tanıtım merkezine girdim asistan olarak. Genelde satış odaklı olduğu için ofis boş. ama olanlar da 8-10 arası gelip 4-5 arası çıkıyor işten. eğer 5.30 da çıkarsam kepengi ben indiriyorum o derece yani :). Haftasonu zaten yok, patron da cumartesi gelmek zorunda kalırsan pazar + haftaiçi bir gün tatil falan dedi iyice şok oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 maaşından sözet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bir asgari + yol + yemek değil yani kurumsal firma en altı bile neler oluyor az buçuk tahmin edersiniz. Üni de bitmediği için haftada 3 gün şu an. Haziran sonrası full time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mathias said: oha bunları okudukça tam 4 ayak üstüne düşmüşüm gibi geliyor. eşşek boy bir kimya firmasının içinde yeni açılan tanıtım merkezine girdim asistan olarak. Genelde satış odaklı olduğu için ofis boş. ama olanlar da 8-10 arası gelip 4-5 arası çıkıyor işten. eğer 5.30 da çıkarsam kepengi ben indiriyorum o derece yani :). Haftasonu zaten yok, patron da cumartesi gelmek zorunda kalırsan pazar + haftaiçi bir gün tatil falan dedi iyice şok oldum. Nitrik %55 , fosrofik %85, sülfürik %98.5 yoğunluklarında asit var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 inşaat,otomotiv,eneji,gıda karışımı bol keseden herşey var. Üretim burada çok çok az, son kullanıcı ürünümüz markamız altında yok gibi birşey ama Arçelik'ten Ford'a Ülker'den Polisan'a kadar bir çok başlık altında ürün/hammadde tedariği sağlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Biz japon askeriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Öyle Türk patron falan so lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sipeys harikalar diyarında çalışıyor adam haberi yok. sen onu bırakta patronun, patide ki çetintaşın mumu yatsıya kadar yanar isimli çalışmanı görmez umarım. kovulmanın da bir adabı olmalı diye ağlama sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Arkadaşlar bazı aptallar aptal olduklarını belli etmiyorlar onları örnek alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ama bak yapma böyle, çok derin konuştun anlayamadım. neyse ki imzanı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sipeyskeyk said: Dün sabah 9 da geldim işte, şuan saat 8, 23 saat oldu. Hala çalışıyoruz. Bildiğin köleyiz lan. Bütün eklemlerim ağrıyor, gözlerim yanıyor. Silkerim böyle hayatı afedersiniz. Kahrolsun amerikan emperyalizmi. lol devamını okumadım bile bildiğin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 marksman said: ama bak yapma böyle, çok derin konuştun anlayamadım. neyse ki imzanı gördüm git eppek yok sana, hadi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 dasaaa said: sipeyskeyk said: Dün sabah 9 da geldim işte, şuan saat 8, 23 saat oldu. Hala çalışıyoruz. Bildiğin köleyiz lan. Bütün eklemlerim ağrıyor, gözlerim yanıyor. Silkerim böyle hayatı afedersiniz. Kahrolsun amerikan emperyalizmi. lol devamını okumadım bile bildiğin lol olm sen azeri diyarında kölelik yapmıyor musun, sanki adamın patronun oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 dasaaa said: sipeyskeyk said: Dün sabah 9 da geldim işte, şuan saat 8, 23 saat oldu. Hala çalışıyoruz. Bildiğin köleyiz lan. Bütün eklemlerim ağrıyor, gözlerim yanıyor. Silkerim böyle hayatı afedersiniz. Kahrolsun amerikan emperyalizmi. lol devamını okumadım bile bildiğin lol bu arkadas ise muhtemelen yeni baslamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ağlamana gülüyorum lan dert etme çok güzel alışacaksın su çok sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 geliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 öm olcaktı kekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bühühü göslerim yanıyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 anca acemi aglatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Yok abi geri kalan 1000 sayfayı okursan o ağlamanın aslında ağlama olmadığını görürsün ama okuma. Memnunum silkilmekten halı gibi, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bu arada çalışmak isteyen, iş arayan yeni mezur mimar tanıdığınız varsa bana yönlendirin lan. söz bak normal saatlerde çalışacaklar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sipeyskeyk said: Abi aranızda çok boş konuşanlar var, tek tek cevap vermicem. 1 aylığına Ürdün e gönderildim bir proje için. Bir işi yapmamız için kısıtlı bir süre var, mal gibi gidip ben 9 da gidip yatıcam dersem mesela ben bu şirkette bir bok olamam. Ben 23 saat çalıştım diye ağlamadım. Çalışırım, 50 saat de çalıştım çünkü adamlar güvenmiş beni buraya göndermiş penisimin keyfine uykusuz kalmayayım diye işi yarım bırakıp dönersem ben kendimden utanırım zaten başta. okudum lan ısrar edince buraya kadar kralsın olm. ürdün kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar