Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70-75K ya araç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adsfsfsf yurtdisinda 25k dolara satilan ucuz sports coupe turkiyede 120k tl

ben bi ara bakiyordum ama hayvani bir bekleme listesi var bu arabanin, 18 ay falandi en son
Mesaj tarihi:
subaru brz (ve ikizi toyota gt86) surus keyfi icin mukemmel arabalar, zaten gecen sene dunyanin her yaninda yilin arabasi secildi brz/gt86

ama 120k tl hayatta verilmez, arabanin butun olayi ucuz fiyata porscheye benzer surus keyfi sunmasi. resmen "spor araba ehieihe" diye ederinin iki katina kakalamaya calisiyorlar turkiyede
Mesaj tarihi:
abi valla tt evet hoş araba vs ama, roccodan sonra çok bi jump degil 73 liraya. performans desen ayni neredeyse, donanim vs gene cok yakın, bi de kasa degisiyoken, pek alemi yok sanki
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

abi valla tt evet hoş araba vs ama, roccodan sonra çok bi jump degil 73 liraya. performans desen ayni neredeyse, donanim vs gene cok yakın, bi de kasa degisiyoken, pek alemi yok sanki

sciroccoyu abartmışsın bence gözünde sen =P
Mesaj tarihi:
abi otomatik klima, xenon, deri konsol, dokunmatik ekran yani, hani 6 yasinda bi arabaya +20 kusur lira versem elime 4 halkadan cok fazlasi gecmicek.

yay, downpipe, spor orta susturucu, stage 2 yazilim, kutu ici spor filtre, sprint booster ile cok yakin performansa gelmistir rahat stock bi ttye
Mesaj tarihi:
GEd said:

az daha ekle ustune bunu al

a bunu duymustum ben porsche crossover cikartacak 2014te diye, cok guzelmis arac ilk defa resmini gordum. 45bin dolar fiyat tr'ye gelince euroya cevir 1.75le carp en assa 75bin euro olur 0i o crossoverin. ama alan alir gene tabi ki.
  • Yeni Oluştur...