D44HX Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Masticore said: Hepsi basip gidecekse, keske dogunun bir kismin alsalar da gitseler. Hakkari ve şırnak gibi şehirleri alsınlar bir devlet kursunlar hepsini toplatıp gönderelim ve ardından Ermenistan gibi komple ilişkileri kopartıp ambargo koyalım , sonra dövlöt biğe litfen bak desinler
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 zengin bir ailede doğdun, gotham'ın lordu oldun, joker'e nasıl koydun, benim canım batman'im seni en iyi gordon anladı, savcı dent senin kıza yanladı, bütün gotham birden seni banladı, benim canım batman'im bane geldi bütün şehri yıktı, dost bildiğin sana kurşun sıktı, allahtan the bat sağlam çıktı, benim canım batman'im alfred'in dizinde ağladın, robin'e büyük imkan sağladın, kedi kızı nasıl da bağladın, benim canım batman'im
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sipeyskeyk said: Misal yani, iki tarafta da katiller var, hepsine tepkim, pkk masum kaka TSK demiyorum. o zaman cok fazla heyecanlisin ne diyim, su kadar insan oldu denince kosa kosa kurtlerden de oldu kurtler de oldu diye anlamsizca atladin. herkes biliyo kurtler de oldu turkler de oldu, laz da oldu, cerkez de oldu. hangi irktan hangi miletten insanlarin oldugu birseyi degistirmiyo. insanlar bu asiretlerin boyundurugundan kurtulmadan, oy ticareti bitmeden, uyusturucu ticaretinden gelen paralarin onu tikanmadan da bitmiycek. bagimsizlikla falan alakali bi konu degil.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 batman da berbat bi karakter. superman 1 batman 2
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Marty said: insanlar bu asiretlerin boyundurugundan kurtulmadan, oy ticareti bitmeden Şu an AKP'nin doğudan nasıl oy aldığını anlatıyorsun, BDP'nin değil.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 uyusturucu ticareti de akpnin izni/payi olmadan olmaz zaten. oylarin akpye gitmesi gayet mantikli
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 artık okumuyorum bu başlıklardaki mesajları ya acayip akıl tutulmaları var aklım almıyor
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6mnN-gbKmvE Şundaki gaz Hardcore müziğinde yok cCc Ceddini iyi bil.
Joker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bizde berlinde ve londrada türk ülkecikleri kuralım o zaman aynı mantıkla.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 benhakimimmasumbey said: ..........Peki kendi ülkemize baktığımız zaman bağımsızlık isteyen tek bir halk var ve yıllardır bunu yapmak istiyorlar , biz öyle birşey olmaz felan diyoruz ................ Kimmiş bağımsızlık isteyen halk? söyle de biz de öğrenelim...
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 nigger of the sand inanılmaz bir herifmiş, kollektif insan tadı aldım okurken.
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 şu forumda akıllı oldugunu inceden inceye gösteren insanlar gördüm, sandnigger onlardan degil. o resmen zekasını çıkarıp masaya vuranlardan. ben kendisini tebrik etmek istiyorum, internetteki lümpen ırkçılarla tartışma gücünü kaybedeli çok uzun zaman oluyor, hala ugraşabilenleri görmek güzel.
dsici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Marty said: iki tarafta da olenler varsa teroristler masum mu oluyo? neyi anlatmaya calistigini anlamadim cidden Naziler'de cok kayip verdi bence WWII de onlar hakli gibi bi kafa urunu hocam cok zorlama anlayamazsin zira mantik ve akil ile islemiyor bazi kafalar
Öne çıkan mesajlar