dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 diye kotu laflar yiyorum. evet bu bu forumda dahil hayatimin her yerinde karsilastigim bi durum. kolumda saat yok diye, kartonetler yedigim icin, yagmur suyu ve kopek olduren saraplar ictigim icin laf yiyorum surekli. sorun su bu durumu kendim istemiyorum. insanlar ben o kartonlarda yasarken kucumseyerek, yok olsun diye bakiyorlar. sanki biz ona zarar vermisiz gibi yada onunden parasini caldim. cok kotu durumdayim.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 en güzeli organik yaşıyorsun. yağmur suyu güzel
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 cok sanssizim. para verdigin an kesin ustune yildirim duser ve yanar o para.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 onlar zengin olduklarından mis gibi kartonetin tadına asla vakıf olamayacaklar, mis gibi doğal yağmur suyu içemeyecekler, para hırsından ötürü her yere yetişebilmek için onlar saat takarken sen şaraplar içip tirl tiril açık havada zamanı yaşayacaksın gördüğün gibi arkadaşım bunları hep kıskandıkları için sana öyle söylüyorarl sen daha çok çalış para kazan ve onlar gibi ol diye ama sen gittiğin yoldan sakın yılma, en nihayetinde kazanan sen olacaksın
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 KAYBEDENLER DE BİR GÜN KAZANICAKLAR KARDEŞİM!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 LAN KAYBEDECEK NEYİMİZ VAR Kİ KAZANALIM, AZ ÖNCE GELEN BİLGİYE GÖRE DONUM KALMIŞ ONU DA KAYBETTİM ŞİMDİ KAYBEDECEK HİÇ HİÇ VE HİÇ BİR ŞEYİM KALMADI ARTIK NEFES ALAM KAZANIYORUM KANKA
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 o popo ne tatlı duruyor ya buradan!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 *wink* *wink* ten dalırs sör ten dalırs
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ya her neyse.. fakirlik kötü arkadaşlar! insanlar sizi çok eziyor falan. bildiğin kötü durumdayız işte. hfff devlet bize bakmiyir
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://www.focushaber.com/icerik_foto/haber_foto/detay/1-131888.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Masakari said: Ohaaa adamın kurtlar büyütmüş, efsane gerçekmiş. işte böle.. devlet nirdiiiii niyebisebahmiiiiiiiiiiiir illa doğa mı çıhah!
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dasaaa said: kurt sayılmam mı? yanlış dağa çıkmışsın.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 allahtan yanlış duvara işemedik
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 hayatimda dasaa kadar komik olmaya calisip, komik olamayan bir insan daha goremedim. fakir oldugunu biliyoruz zaten. paranin pesinden azeri memleketlerine gidio surunuyorsun :(
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 en azından bitarafına kalem sokmuyor bazıları gibi
Öne çıkan mesajlar