Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 MİTSUBİSHİ LANCER

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

sınıfı compact

bu sınıf cruze, civic, corolla, elantra, cerato vs. diye gidiyor

lancer'ın 2011 modelinin gerçek satış fiyatı 42-45k civarıdır bu arada sitesindeki fiyatlar aldatıcı oluyor. klasman ise benim uydurduğum bir şey, bu araçla aynı sınıfta olup fiyatı 10-20k daha pahalı olan modeller var diğer markalara ait. bunlar sevgili distribütörlerimizin her daim boş olarak bize sunduğu dolusunu almak istediğimiz zaman beklemek ve bi ton para bayılmak zorunda kaldığımız modeller. o yüzden aynı yerde değerlendirmek yanlış olur.

tabii bu dediklerim pek çok kişi için ters olabilir, gelmesi muhtemel aggro'lar için şimdiden bence ibaresini kalınlaştırayım.

bu "sınıfta ve klasmanda" beğendiğim iki araç mazda 3 ve mitsubishi lancer. ikisinin de sürüş konforu ve kalitesi rakiplerinden bayağı üstün diyebilirim. öte yandan mazda 3 biraz daha spor, iç tasarımı kısmeten şatafatlı. lancer'ın iç tasarımı klasik japon, gösterişsiz. kullanılan plastik bmw 1 serisindekiyle aynı, cam açma düğmeleri astra'nınki ile aynı. gel gelelim aracın iç mekan boyutları d sınıfına yakın, ferah. sürüş konforu süper, hele bir süre kullandıktan sonra başka araca geçersen yadırgıyorsun. en önemli olabilecek kısmı, yanlış bilmiyorsam lancer sınıfında benzinliler arasında en az yakıt tüketen araç, veya ikincisi. yakıt tüketimi benim çok önemsediğim bi konu değil ama önemseyen bayağı bi kişi var. bu araçla izmir yeşildere yolunda 4 litre görüyorum yakıt için ekstra kasarsam eğer. tüp taktırmak manasız bu araca.

tabii bu konuştuklarım 2011 1.6 invite mt modeli için. öte yandan mitsubishi herhalde türkiye'de en az tutulan otomobil markası. öyle yeto bi distribütörü var ki (temsa), hani saf kamyon satıcısı adamlar işte bişey bekleyemezsin. ha izmir servisi sorunsuz, servisi parçası falan efsanelerdeki gibi pahalı değil alakası yok ama aracın adı yok tr'de. hani genelin satmak için araba aldığını düşünürsek doğru bi tercih olmayabilir zira 2. eli malum. ama alıp 5 sene kullanırım dersen doğru tercih olur, ya da benim gibi sokakta 70 milyon tane olan, artık görünce kustuğun araçlardan birinin kullanıcısı olmayı sevmiyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

2011 1.6 invite mt dediğiniz aletin teknik özelliklerini , resimlerini ve 2. el fiyat durumunu yazabilirmisniz ?

Şahsen ben alacağım arabayı 5-6 sene kullanmayı düşünen , kullanıdığı araçlara gönülden bağlanan birisiyim. Bu araçta bana çok büyük keyf verecek eminim. Ayrıca piyasada milyon tane örneği yok ve özel olacak. Buda benim egomu tatmin eecek bir makina. Sıfırını şu anda almama imkan yok ama şu an alacağım arabyı ileride sıfırına geçiş için neden kullanamayayımki ....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...