Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınava girmeden Avrupa'da üniversite

aslanhan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba,
Şu an Türkiye'de yaşamaktayım. Açık öğretim işletme okuyorum. Ayrıca 2 yıllık MYO Bilgisayar mezunuyum. MEslek lisesi çıkışlıyım. İş tecrübem var. Orta seviye ingilizce biliyorum. Bu sene ve bundan önceki bir kaç sene üniversite sınavına girmedim. Avrupa ülkelerinden birinde üniversite eğitimi almak istiyorum. Kısacası üniversite sınavına girmeden üniversite eğitimi alabileceğim bir avrupa ülkesi var mıdır? Tabi şunu da eklemeliyim İng. dışında dil bilgim de yok doğal olarak o ülkede öncelikle bir dil eğitimi alıp daha sonra üniversiteye başlamam gerekecek. Dil ögrenmek konusunda sıkıntım olmayacaktır. 1 yıl içerisinde sıkı bir çalışma ile dil sorununu çözebileceğimi biliyorum. Bu arada askerlik v.s. sorunum yok. Eğitim görmek istedğim üniversitenin yök denkliği v.s. olmasına gerek yok. Sadece biraz eğitim kalitesi olmalı ki gittiğime değsin. Mesela Almanya'da ya da Fransa'da ne biliyim yada x bir avrupa ülkesinde yök denkliği v.s. sorun olmadan bir üniversiteye baş vursam 1 yıl dil eğitimimi orada alsam sonra üniversiteye başlasam. Yani vize v.s. konularında sıkıntı çıkmadan gidip eğitim alabileceğim yer arıyorum. Böyle bir bilginiz var mıdır? Bildiğiniz yerler var mıdır?
Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

asil soru su; cok paran var mi?

sebep; bahsettigin kosullarda bir universitenin seni kabul edebilmesi icin, ciddi anlamda maddi bir guvence gostermen gerekiyorki cogu durumda sabancinin oglu olsan universite senin diplomani ve egitim gecmisini gormeden kapilarini acmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok param yok. Hani uygun fiyata olması iyi olur. Bu iş tecrübem ve bilgim var. Hani ilk 2 seneyi çıkartabilirim diyorum(tabi ülkesine bağlı). Daha sonrada bir işe girebilirsem çok güzel olur. Hani şöyle okul ücreti düşük olsa süper olurdu.:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...