aslanhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Arkadaşlar merhaba, Şu an Türkiye'de yaşamaktayım. Açık öğretim işletme okuyorum. Ayrıca 2 yıllık MYO Bilgisayar mezunuyum. MEslek lisesi çıkışlıyım. İş tecrübem var. Orta seviye ingilizce biliyorum. Bu sene ve bundan önceki bir kaç sene üniversite sınavına girmedim. Avrupa ülkelerinden birinde üniversite eğitimi almak istiyorum. Kısacası üniversite sınavına girmeden üniversite eğitimi alabileceğim bir avrupa ülkesi var mıdır? Tabi şunu da eklemeliyim İng. dışında dil bilgim de yok doğal olarak o ülkede öncelikle bir dil eğitimi alıp daha sonra üniversiteye başlamam gerekecek. Dil ögrenmek konusunda sıkıntım olmayacaktır. 1 yıl içerisinde sıkı bir çalışma ile dil sorununu çözebileceğimi biliyorum. Bu arada askerlik v.s. sorunum yok. Eğitim görmek istedğim üniversitenin yök denkliği v.s. olmasına gerek yok. Sadece biraz eğitim kalitesi olmalı ki gittiğime değsin. Mesela Almanya'da ya da Fransa'da ne biliyim yada x bir avrupa ülkesinde yök denkliği v.s. sorun olmadan bir üniversiteye baş vursam 1 yıl dil eğitimimi orada alsam sonra üniversiteye başlasam. Yani vize v.s. konularında sıkıntı çıkmadan gidip eğitim alabileceğim yer arıyorum. Böyle bir bilginiz var mıdır? Bildiğiniz yerler var mıdır? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 asil soru su; cok paran var mi? sebep; bahsettigin kosullarda bir universitenin seni kabul edebilmesi icin, ciddi anlamda maddi bir guvence gostermen gerekiyorki cogu durumda sabancinin oglu olsan universite senin diplomani ve egitim gecmisini gormeden kapilarini acmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslanhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Çok param yok. Hani uygun fiyata olması iyi olur. Bu iş tecrübem ve bilgim var. Hani ilk 2 seneyi çıkartabilirim diyorum(tabi ülkesine bağlı). Daha sonrada bir işe girebilirsem çok güzel olur. Hani şöyle okul ücreti düşük olsa süper olurdu.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paran çok yoksa, Ukrayna-Bulgaristan-Romanya triosundan biri. YÖK denkliği filan da aramıyorsan gidiş amacına hizmet eder ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslanhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Macaristan için bir takım yazılar görüyorum, yeni midir? bilmem fakat sınavsız üniversite gibi. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Bir de Romanya'da eğitim kalitesi nasıldır? Bir de Letonya hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 paran yoksa iş zor ama ülkeye girebilirsen macaristan iyi diye biliyorum ama zor dili falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hindistanda bilgisayar programcılıgı okumaya gitmek meşhurmuş bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 canlı çıkamazsın orda yazılım sektöründen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mastersa parayi verdigin takdir ilk 10daki universiteye bile girersin. burs bulmaya bak o yuzden derim. yok parasiz okul ariyorsan genelde arastirma enstituleri oluyor o ama onlara girmek icin akademik cvnin saglam olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar