Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Guild Çalışmaları

Qui

Öne çıkan mesajlar

ahahah valla ben acımam kardeş filan direk çökerim bu arada bu resource dagıtımı şöle olur örneğin ben rogue me engineer alıcam baska rogue leather alır ben ondan agi veren ekipmanlar alırım bende ona dinamit gözlük filan verırım :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı)
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

karşılıksız vermek olmaz bencede ilk önce guild içinde insanların ellerinde olanları satmak istediklerini bir yere yazarlar bu sitenin forumları olabilir.Sonra ordan isteyen arkadaşlarla alışveriş yapılır eğer ilgilenen kimse olmazsa o zaman yabancılara satılır.

bence uygun olan bu olur veya guild bünyesinde leatherworker,bs,enchanter,engineer vs.olan kişiler belirlenir bunlara haftalık resource yardımı yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla şimdiden diyim pis resource kasarım bu arada karsılıksızda olur abi ben leather kasarken paso sp artsın die armor yapardım fazlasını npc satardım npc satacagıma lazım olan arkadaslara werırım sonucta 3s onemölı deıl o kadar illaki para yapıyorsun oyunda ha ama drop itemleri baska tabi :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı)
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 25 Kasım 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
alliance isteriiizzzz.adamı illa hordemu yapacaksnız bea puff =)

Arkadaş benim başlattığım girişim bu. Dediğim gibi hiçbir şekilde pati'yi temsil etmiyor. Eminim alliance'ı da sırtlayacak birisi çıkacaktır.

Açıkçası hiçbir şekilde guild üyelerini meslekleri yönünde bir paylaşıma zorlamak istemiyorum. Forum gibi ortamlar sayesinde guild içi üyelerin birbirlerini kolay bulmaları ve kolay satış yapmaları sağlanabilir. Bir adım öteye guild içi fiyat tarifileri açıklanabilir. [signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 25 Kasım 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...