Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kısaca yazım guild ismi guild master yada yabancı olsunmu olmasınmı benım ıcın onemlı değil ben her turlu guild katılır oynarım var olan bilgimle yardım etmeye calısırım ha horde alliance olayında ise farketmez cogunluk horde derse horde oynarız onemlı değil onemlı olan bir arada olmak ve en önemlisi quest olaylarında adam bulunması :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lind3r0th ye tamamen katiliyorum.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ad için aklımda birşey yok şu an Alliance olması taraftarıyım yabancılarda olsun bütün ırklara açık olsun demokrasi both :) pvp pvp server aklıma geldikçe ekleme yaparım :)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Adının ne olmasını isterdiniz? Yada nasıl bişey? -- Seçilen tarafın Tarihine içinde bulundğumuz tarafın yapısını çağrıştırmalı ingilizce veya türkçe değil yani . Horde yada alliance? --Alliance ( malum Paladin orda bende paladin oluyorum) Türkçe sınırlı olmasını mı, yoksa yabancılarında olmasını mı isterdiniz? Yoksa farketmezmiydi? --Bence yabancılar olmalı , bir oyunda en gıcık kaptığım şey anlamadığım bir dilin her yerde konuşulması ve buna dayanarak ayrımcılık yapılması .Hi ger ? muhabbetini bilenler bilir. Tek bir ırk mı olmalı yoksa bulunduğu tarafın bütün ırklarına açık mı olmalı? --Bütün ırklara açık olmalı Demokrasi mi isterdiniz yoksa emir komuta zinciri mi? --Demokrasi , savaş sırasında da herkes bilinçli ne yapması gerektiğini bilen oyunculardan oluşan bir grup kurulur bu sayede emire falan gerek kalmaz , özellikle biz türkler yapı olarak kaotik esaslıyız. RP ağırlığının ne olmasını, daha doğrusu OOC (out of char.) mevzuularının ne kadar konuşulmasını isterdiniz? --rahat rahat konuşulmalı sonuçta bir oyun bu karşındakini rahatsız etmiyorsa niye konuşmayasın ki , ama gereksiz samiiyetede hiç girilmemeli bazı insanlar bu oyunu stres atıp rahatlamak için oynuyor onları sıkmamak lazım gerçek hayat sorunlarıyla . Powerplayer'a mı yoksa casual player'a mı hitab etmesini isterdiniz? Powerplayera hitap etmeli bence . Powerplayerlar deneyimlerinden olsa gerek aynı süre bile oynasa casual playerlardan daha fazla xp alır ve daha fazla eşya toplar. Bu nedenle Powerplayer . Yani benim gözümde her haftada 30 saatten fazla oynayan powerplayer olamıyor . Bu xp sisteminede bliz çok güzel çözüm getirmiş dinlenme sistemiyle ama quest xpler değişmiyor diğer bir deyişle hızlıca quest yapmak en akıllıca yol olacaktır powerplayerlar için . PVP, RP yada normal serverdan hangisini seçerdiniz? PVP tabiki yabancı topraklarda savşmanın quest yapmanın zevkini başka nasıl tadabilirsinki Daha başka ne isterdiniz? Vize ve uds muhabbeti bitsin bende oyuna başlıyım b,r an önce ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya bu arada cou kısı sadece turkler olsun demısınız ama sayımız cok az olur ayrıca eu dakı ınsanlar genel olarak ii adamlardır yane bence herkes olsun bu arada ben oynıcam eu da pre-order da yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 1-Legion's Disciples olabilir, böyle lejyon falan rp dolu anlar yaşamak adına :b 2-Alliance 3-Yabancılar da olsun, ama türkler ağırlıkta olsun tabii ki. 4-Bütün ırklara açık. 5-Savaş, raid vs. sırasında emir komuta zinciri olsa düzen bakımından iyi olur. Ama tabi ki demokrasi roxx0r olur. 6-yeri ve zamanına göre RP(yani az), ama genelde OOC konuşmak isterdim :) 7-Casual 8-Normal olsa iyi olur 9-Bu soruları yanıtlayanlara gazoz kapağı verilmesini.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 25 Kasım 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 1. Adının ne olmasını isterdiniz? Yada nasıl bişey? benim için farketmez 2. Horde yada alliance? alliance 3. Türkçe sınırlı olmasını mı, yoksa yabancılarında olmasını mı isterdiniz? Yoksa farketmezmiydi? ben sadece türklerin olmasını isterim 4. Tek bir ırk mı olmalı yoksa bulunduğu tarafın bütün ırklarına açık mı olmalı? karışık 5. Demokrasi mi isterdiniz yoksa emir komuta zinciri mi? emir komuta zinciri 6. RP ağırlığının ne olmasını, daha doğrusu OOC (out of char.) mevzuularının ne kadar konuşulmasını isterdiniz? ikiside makul ölçülerde olsun 7. Powerplayer'a mı yoksa casual player'a mı hitab etmesini isterdiniz? guilde zarar vermedikçe ikiside olur 8. PVP, RP yada normal serverdan hangisini seçerdiniz? pvp[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 qui durum raporu isteriiiz[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Genel sonuç şu arkadaşlar; Adının ne olmasını isterdiniz? Yada nasıl bişey? Pek bir kararsısız henüz :) Horde yada alliance? En karışık durum bu. Horde: 10 / Alliance: 11 / Kararsız: 1 Türkçe sınırlı olmasını mı, yoksa yabancılarında olmasını mı isterdiniz? Yoksa farketmezmiydi? Yabancı: 16 / Türk: 5 / Farketmez: 1 Tek bir ırk mı olmalı yoksa bulunduğu tarafın bütün ırklarına açık mı olmalı? Tamamımız bütün ırklar konusunda hem fikir. Demokrasi mi isterdiniz yoksa emir komuta zinciri mi? Emir komuta: 14 / Demokrasi: 3 / Farkmaz: 2 RP ağırlığının ne olmasını, daha doğrusu OOC (out of char.) mevzuularının ne kadar konuşulmasını isterdiniz? Sınırlarımızı bildiğimiz sürece her ikisini düzeyli kullanıyoruz. Gerektiğinde Rp bile yapıyoruz. Powerplayer'a mı yoksa casual player'a mı hitab etmesini isterdiniz? Her ikiside. PVP, RP yada normal serverdan hangisini seçerdiniz? PVP Arkadaşlar bu durumda aşağı yukarı eğilim belli, tek sorun Horde/Alliance olgusu.. Ben kendimde Horde seçeceğim için, eğer diğer Horde oyuncularıda katılmak isterse bir guild olayına girmek istiyorum. Tek kararlı olduğum nokta guild'in hiçbir şekilde Paticik forumlarını temsil etmemesidir. Benzer çalışmalara değişik oyunlarda girildi, insanların mecburiyetten bir arada olduğu birlik yapısı pek sağlam olmuyor. Beni sevenler arkamda gelsin :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Valla son gün birisi gel alliance olalım demesse orc rogue olcam ayrıyetten 2 kısı daha var benle orc olacak :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bir kaç gün içinde (sınavlarım bitsin) kafamda şekillenen guild için bir başlık açmayı düşünüyorum. Eğer EU - Horde ekibinden yeterli destek gelirse (ki bu en az 10 kişi oluyor) zaten hazır olan siteden (ehi) çalışmalara devam ederiz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 - İsim : farketmez-tarafda farketmez :) - Ben sirf Türk derim cunku bazi olaylarda cidden yabancilar kıllık cikariyolar deliriyorum swgde bole adamlardan ama bunlar bizim büyüklermize kalmis :) - Tüm ırkları olmalı (sQu'nun fikri karişık ama guzel ona katiliyorum) Guild içinde seçilmiş 8 kişiden oluşan Ancients kendi arasında kararları almalı ve geri kalan memberlar ise, her ay Ancients'dan bir kişiyi oylama ile çıkarıp yerine başka bir kişiyi sokma hakkına sahip olmalı. - Fark etmez ama bir oyuna herkez bir sure ayiramaz bazi insanlari sinavlari var osu var busu sahsen ben gunde ole 10 saat gircek kislirden degilim max. 5 oynar saate cikar belki yazin coşariz :) ama powerplay yapanlarada bir hak taninsın ayrica zaten ben öle insanlara saygı duyarım ama asla öle olmaya çalışmam - PVP serveri Burda sQu çok guzel seyler demis ona katiliyom hatta bence Ancient lerden biride o olmali cok iyi yonetir ve cok guzel fikirleri var vede bilgili bir insan (alinti sQu bu alıntı olayını iyi yapamadigimdan bole yaptim affetdin artik :) ) 1-oyuna başlanmadan önce hangi oyuncuların hangi mesleklerde başlayacaklarına karar vermeleri ve bunun sonucunda toplanan malzemerlerin rahatça dağıtılması. 2-mümkün olduğu kadar oyunculardan haftalık para toplanıp bir kişinin Auction House'da alışveriş sistemini kontrol etmesi lazim. Yani şöyle diyelim, siz bir item aldınız fakat 1 saat sonra biri sizi outbid etti, ama siz geri dönemeyecek haldesiniz. Bu arkadaşa bir msg atiyorsunuz ve o arkadaş (kendi charı ile değil, level1 alt charı ile) girip sizin için bid ediyor ve siz müsait olduğunuzda tekrar AH'den bid edip itema sahip oluyorsunuz. Ayrıca guild için para biriktirilmiş oluyor ve guild house sistemi devreye girince elde toplanmış paramız olur. Diğer oyunculara destek vsvs. 3- Sadece resource toplayacak bir kaç karakter olmalı ve guild için resource toplamalılar ( Leather working, mining, herbalism ) ve bu kişilere toplanan paradan pay verilmeli. 4- Her hafta event 1gün yapılmalı ve aynı şekilde her hafta 1 gün yüksek level oyuncular, düşük level oyuncuların questlerini bitirmelerine yardımcı olmalı. [Bu mesaj xieon tarafından 25 Kasım 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 1-sons of ... veya guardians of .... die bişey olmasın da benim için farketmez ama "we want candy" hos olurdu kısaltması [wwc] işte çok hoş:) 2-hangi tarafta az player varsa ordan olalım(napim güçsüzden taraftan olmak kanımda var :P) 3-sadece türk isterim ben. ama çoğunluk karma demiş se katılırız bizde 4-hepsi olsun ırkların 5-yönetime karışmam istediğiniz gibi yapın ben oyunu her şekilde oynarım 6-fark etmez 7-o da fark etmez 8-pvp(pvp olmucaksa eq2 oynarım daha ii) 9-beşiktaş şampiyon olsun(çok mu şey istiyorum!)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 horde sak orc rouge oluyorum ayy çok heyecanlandım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 alliance isteriiizzzz.adamı illa hordemu yapacaksnız bea puff =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 1. farketmez 2. alliance 3. yabancılarında olması 4. karışık 5. Demokrasi 6. Dengeli 7. ikisi de uyar 8. pvp[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 iş böyleyse alliance için ayrı bir guild çalışması yapalım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 illa da horde olcam diyenler var goruldugu uzere, ben de illa alliance olcam diyorum. iki taraftan da daha birsuru insan cıkacagına gore kardes guildler kurabiliriz 2 tarafa[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ahahah valla raid anlarında karsıma cıkarsanız kardeş dinlemem 3 puan alırım :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben iki taraftanda olurum farketmez[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 e yabancıya gitceginize gelin biz keselim bari di mi, kardes olmamızın amacı o zaten.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bak bole bende dinnemem valla pati mati alliance olursam =P evet bende guild kurcam adıda golden alliance olcak eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 dışardan bi okuyucu olarak guildin isminin "farketmez" olmasını öneriyorum anket cevaplarına bakarsanız en çok "farketmez" geçiyor :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu dediklerinizi swg de R.I.P olarak denedik ama bunları sağlamak çok zor. özellikle resource toplanması ve onların dağıtılması çok fazla problem çıkardı bize.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Alliance ve Horde ayri guildler olmali... Baska turlu olmaz bunun raid i var falan.. Arti bulusmak icin dusman sehire gidersek keserler zaten.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar