Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır A4Tech x7 kullanıyorum, artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum. İkinci el veya sıfır fark etmez, temiz ve uygun fiyatlı ürünler arıyorum. Marka olarak tercihlerim: Razer, Roccat, Logitech ve Steelseries dir. Fiyat olarak birşey belirlemedim, fiyatları az çok takip ediyorum, malum öğrenciyiz bu yüzden yüksek fiyatlar ve sıfır fiyatları teklif etmemenizi rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=119583 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Silphatos said: http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=119583 Telefonda olduğum için sayfanın yarısı çıkmadı ama fiyat güzel gözüküyor, sizin bir deneyiminiz var mı bu mouse la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bütçe ne kadar ? Elimde zowie am-gs mouse ve razer goliathus speed edition mousepad var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 o fiyata ondan iyi mouse bulamazsın, tecrübe olarak da 10 yıldan fazladır aynı şekil mouse kullanıyorum mx500, 510, 518 ve en son da 2-3 aydır g400. üzmez tek sıkıntı her gece csgoda küfür ve report yiyosun hakor hakor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Silphatos said: o fiyata ondan iyi mouse bulamazsın, tecrübe olarak da 10 yıldan fazladır aynı şekil mouse kullanıyorum mx500, 510, 518 ve en son da 2-3 aydır g400. üzmez tek sıkıntı her gece csgoda küfür ve report yiyosun hakor hakor diye Teşşekkürler, 70 TL ye 2. El Deathadder v2 3500 DPI buldum. Bütçe en fazla 75 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sıfır diyecektim, 2. el tabii 50den aza da deathadder bulursun da 2. el en kral fareyi 5e verseler elimi sürmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bende razer abyssus var shit tier mıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Silphatos said: sıfır diyecektim, 2. el tabii 50den aza da deathadder bulursun da 2. el en kral fareyi 5e verseler elimi sürmem ben Neden abi, forumda falan satılıyor insanlar alıyor, temizlersin aldıktan sonra pek sorun olmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kzpmaza said: bende razer abyssus var shit tier mıyım ben. EVET :D ya o biraz iddaalı gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 shit tierda bile yok lan mouse hatta. yarın yeni bi mouse alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kzpmaza said: shit tierda bile yok lan mouse hatta. yarın yeni bi mouse alıcam. Tamam, senin mouseyi sat bana 50 TL ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 her şeyin 2. elini kullanırım da klavye moues kulaklık falan bunları hep sıfır aldım. bi süre sonra aile gibi bi şey oluyosun zaten bu arkadaşlarla adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Silphatos said: her şeyin 2. elini kullanırım da klavye moues kulaklık falan bunları hep sıfır aldım. bi süre sonra aile gibi bi şey oluyosun zaten bu arkadaşlarla adsf Haklısın, G400 alıcam teşekkür ederim :) Sizin tekliflerinize de açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 oo g400 armye adam kazandırdım dsf bu arada o yukarda saydığım 500, 510, 518 hiçbiri bozulmadı. 500ü sattıydım 510 almak için, 518 ödül olarak geldi 510u kardeşime verdim. en son 6 yıldır falan 518le gidiyodum ama kaporta çok eskimişti, sıkılmıştım, bi de g400de angle snapping kalktı dediler atladım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 g400 her ele gitmio yanlız, yıllarca g9 kullandıktan sonra g700 aldım, g400le aynı kasa, kullanadım serçe parmağımda ağrı yaptı resmen. zowie-am aldım mükkemmel bir alet fakat tuşları inanılmaz sert ve kaplaması sorunlu çıktı, gönderdim am-gs modelini gönderdiler tuşları daha yumuşak ama kaplaması glossy. Deathadder black edition aldım indirimden 107 TL'ye. Huzura erdim. Bozulursa sanırım sağ tuşu sorunlu olan g9uma geri dönerim dahada mouse almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hee o var evet, g400 kasası için orta bi el lazım eğer fazla ufak elliyseniz yine kullanılır ama zorlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Silphatos said: hee o var evet, g400 kasası için orta bi el lazım eğer fazla ufak elliyseniz yine kullanılır ama zorlar biraz Çok küçük değil ama bakalım acaba iyice indirimlisinden deathadder v2 mi alsam 0 Varmı satan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bide arada bi şeytan dürtüyor şunu al diye ama işte buraya gelişi çok para tutar, değmez. Ama merak ediorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 g400 nasıl kullanıyorsunuz kız elimi var hepinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 marksman said: g400 nasıl kullanıyorsunuz kız elimi var hepinizde Daha iyi bir önerin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 var. bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 FPS oynamıosan sensörün kalitesi o kadar önemli değil açıkcası, sapıtmayan bişey alsan yeter, bu konuda en birinci unsur ergonomi, eline en rahat oturan mouse hangisi ise onu alıcan. Bunuda bundan önce kullandığın mouselardan anlayabilirsin. Çünkü 3 sınıfa ayrımışlar bu mouseların dizaynlarını, fingertip claw ve palm diye. g400 palm mesela. Daha önce kullandığın x7 palm ve claw ortası, belki g400 biraz büyük kaçabilir hele elin küçükse. G9X bakabilirsin perfect sensörü yok ama zaten competitive FPS oynamıosan çokta gerekli değil. Bir sürü pro adam var flawları olan mouselarla oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Teşekkürler, ben de zaten yarı palm yarı claw kullanıyorum, bu ara sadece LoL ve Minecraft pynuyorum, genelde MW2, MW3 ve BO2 vs gibi FPS ler de oynarım. Boktan ama büyük bir mousepam var bana baya iyi gibi geliyor. Kulaklığım Razer Electra. Sanırım g400 yada Deathadder v2 alıcam. MousePadi de değiştiririm zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bende kone xtd var (max ın upgraded hali). bu hangi tip e giriyor büyüklük açısından? bir de bunun yerine ne önerirsiniz madem? fps oynuyorum ağırlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar