Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS Açıklandı , İstediğim bölüm nasıl sizce

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

benim 2 yıl falan alakam olmadı pek, aklım başıma geldiğinde itü gibi bi okulda işleri düzeltmek için artık çok geçti :) dedim kasıp jeoloji bitireceğime yeniden girip başka bir şe bitireyim bari, ben de öyle yaptım. yoksa akademisyen olmak istiyorsan çok rahat olursun zaten jeolojinin en kralı itü türkiyede, seviyosan dağ taş işlerini gir pişman olmazsın
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Geçiş yapılabilir. Ama bu geçişi okuldaki not ortalamasıyla yapman zor ve riskli. Bu sene ben de YGS'ye girdim öylesine geçen seneye göre 80 puan fazla aldım. LYS'leri daha da iyi yapmayı planlıyorum ve açıkçası ek hiçbir çalışmam olmadı. Benim amacım bölüm/okul değiştirmek değildi ham puanda ilk 100 bursu almaktı ama sonuçta yerleştirme puanlarına bakarsak okul puanım kırılsa bile geçen seneye göre toplamda 60 puan fazla almış olacağım. Kendine örnek çıkartabilirsin.

Eğer istediğin okul/bölüm tutmuyorsa sene kaybetmemek için istemediğin bir bölümü yazabilirsin. Eğer bölümler yakın olursa maksimum 3-4 ders fire ile derslerini saydırabilirsin. Tabi okul puansız Boğaziçi filan yalan ortalama üniv.lere hedef koyduysan yapabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...