Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Silphatos said: geçiş yapcam diye jeolojiye girmiştim sene 2004 lulz ashfaskfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Silphatos said: geçiş yapcam diye jeolojiye girmiştim sene 2004 lulz nerdesin şimdi :__DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 mezun oldum başka bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 hangi bölüm :D ben itü jeoloji yazıcam niye bıraktın sen yurtdışında falandamı iş yok akademisyendemi olunmaz :--=D ben seviyom taş dağ paleontoloji falan nerd işlerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 benim 2 yıl falan alakam olmadı pek, aklım başıma geldiğinde itü gibi bi okulda işleri düzeltmek için artık çok geçti :) dedim kasıp jeoloji bitireceğime yeniden girip başka bir şe bitireyim bari, ben de öyle yaptım. yoksa akademisyen olmak istiyorsan çok rahat olursun zaten jeolojinin en kralı itü türkiyede, seviyosan dağ taş işlerini gir pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 teşekkürler ben illa yer bilimlerinden birine girecektim petrol ve doğalgaza giremezsem direk jeoloji mühendisliği yazıp deprem dede olurum diyordum :_-DD hem celal şengör gibi en baba bilim adamlarıda var diyorlar :--DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Geçiş yapılabilir. Ama bu geçişi okuldaki not ortalamasıyla yapman zor ve riskli. Bu sene ben de YGS'ye girdim öylesine geçen seneye göre 80 puan fazla aldım. LYS'leri daha da iyi yapmayı planlıyorum ve açıkçası ek hiçbir çalışmam olmadı. Benim amacım bölüm/okul değiştirmek değildi ham puanda ilk 100 bursu almaktı ama sonuçta yerleştirme puanlarına bakarsak okul puanım kırılsa bile geçen seneye göre toplamda 60 puan fazla almış olacağım. Kendine örnek çıkartabilirsin. Eğer istediğin okul/bölüm tutmuyorsa sene kaybetmemek için istemediğin bir bölümü yazabilirsin. Eğer bölümler yakın olursa maksimum 3-4 ders fire ile derslerini saydırabilirsin. Tabi okul puansız Boğaziçi filan yalan ortalama üniv.lere hedef koyduysan yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Arkadaşlar b planı olarak Bilkent iletişim ve tasarım düşünüyorum ancak bu bölümü bitirirsem hangi pozisyonlarda çalışabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 işletme nere iletişim tasarımı nere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar