Papaz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bazen Serverımda duruken büyü attığımda altımdan atım gidiyo ama bazen oluyor onu nasıl önliyebilirim? Şimdiden Teşşekürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sorunu biraz daha acarsan yardimci olabiliriz.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 mountedken bazen unmounted gibi büyü yapıyor ya. sphere ile ilgili bir hata sanırım. runuo'da hiç yaşamadım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Şöyle Açıklıyayim dün serverıma girdim ve .tele dedim dururken altımdaki at gitti yok oldu ama ondan sonra hemen geldi sadece bu .tele de değil büyülerde de oluyor ama sadece duruken yürüken büyü yada .tele filan dedğinde olmuyor Yardım edebilirmsniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 karakterinin mounted flagı o an yoktur. bu sorun bu nedenle oluyor. statf_onhorse 080000000 karakterinin flaglarında bu yoksa bu dediğin oluyor. mesela karakterinin flaglarını at üzerindeyken 0 larsan bunu yaşarsın.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar