navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 düplü arabadan nasıl bir performans bekliyordun ? az yaksın, ayağını yerden kessin. olacağı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Honda diyince 1 tane araba aklıma geliyor gerisi yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 navyamphs said: düplü arabadan nasıl bir performans bekliyordun ? az yaksın, ayağını yerden kessin. olacağı bu. yok yok araba gitsin değil olay, o seksiliği versin yeter. sorunun kaynağı eski civicin çok iyi olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi eski civic iyi felam değildi, sadece diğer markalar çok rezil arabalar yapıyordu. Bundan 5-6 sene önce benzinli araba ile dizel arasından nerdeyse %50 fiyat farkı vardı. Benzinli araba oranı %70 felandı. Ve Hondanın olayı da benzinli motor olduğu için 110-120 PS honda motoru iyi bir seçenekti. 160 PS 1.6 Vtec kraldı. Da sene olmuş 2013, 1.6 dizelden reno 130 Ps, 320 tork çıkarıyor,şehir içinde 5 litre mazot yakıyor, full dolusunu 60 liraya satıyor, çift kavramalı otomatik vitesi var vsvs. Şimdi kalkıpta Honda diye benzinli, 120 PS, 10 litre yakan bir arabaya 60 lira vermek hiç sexy deel yani. Honda 2.2 den başka dizel motor yapacak arkadaş sexy olmak istiyorsa. Yoksa '93 integra dan başkası yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Kaçırdığın nokta birinin Reno, diğerinin Honda olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hb dizelde var hondanın 58k mı ne olacaktı. ya ben motora falan sonra bakıorm, önce arabanın ne hissettirdiği önemli. avrupa arabaların çoğu ya junk hissettiriyor ya da oyuncak araba kullanıyormuş yada cam kamerasından nfs oynuyor hissi veriyor. (a4,e sınıfı,320 lerin altında ki arabaları kastediorm yani üst ortasınıf mı denio ortamı neyse artık işte ). hybridemi kasıolar elektriğemi anlamadım, te 2013 te geçti dizele koca teknoloji devi firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 toggie said: Kaçırdığın nokta birinin Reno, diğerinin Honda olması. Bana Hondanın renodan c segmenti otomobil üretiminde hangi konularda daha iyi olduğunu anlat desem, "babam ööle diyo" dan başka cevabın var mı? 110 ülkede 2.5 milyon araba satmış reno, çoğu b/c segmenti. PS3 de yok diye kötü araba olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Geçen adanaya gittiğimizde fluence kiraladık bitane yenilerden. çukura girip motoru düştü arabanın.heh Sağlamlık diyelim, japonların ciddi bir üstünlüğü var o konuda mazda olsun honda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 başarılı otomobil =/= başarılı satış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Yil olmus 2013, ne renosu ya. Reno dediginiz marka torosta bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tekrar bi orta mesafe yol yaptım haftasonu. baya rahat yalnız araba, uzay üssü gibi zaten için. Tam uzun yolluk ya da trafikte stres olmamalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 lps tüketimi nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 daha belli değil, yani motor 1000km falan olmadı. ama işte şehir içinden bursaya gidip beşiktaşa döndüm felan ( cumartesi akşamı kıyamet köprü trafiği, sonra bakırköye gittim gece ), deposu 30lt mi ne alıyor, o da 314 km me gitti sanırım. Tam hatırlamıyorum. 2.60 dimi litresi,75-76tl lik aldığımı hatırlıyorum 30 litre diyelim. 100km de 9.55 yakıo bu hesaba göre oda işte 25 lira. şehir içi dışı karışık bu. bi 1000km yi aşalım, full econ modda şehir içi takılayım o zaman gene yazarım, econ olayı iyi ama ani kalkışı falan engelliyo, gaza bassanda gitmio araba ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tmm unutuma ama bu konuyu bir de lpg montajında neleri ekliyorlar, brc bayisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 biz direk galeriden aldık ya, ha benzin deposunun orda lpg girişi, bitane dalga verdiler torbanın içinde, her lpg alışta pompacıya onu veriorm çevire çevire takıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bayi yaptırmış o zaman honda sitesinde yarı monte halde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar