Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni civic 2013

Suark

Öne çıkan mesajlar

Evet bizim yadigari artık satma zamanı gelmişti
170000km ye vurunca satalm gari dedik.

Nese gittik, güzel fiyatta anlaşıp premium lpgli aldık.

ilk izlenimimi söylüyorum
bir honda fanboi olarak

MEH

bune olm?
bunelan?
emekli öğretmen arabası yapmışsınız siz?
Neden corrollaya bu kadar özendiniz ki? benim babam sizin babanızı döver arabası olm bu!

İşte klasik elektronik direksion işte güzel yolda gidiş güzel yol tutuş ( meh meh meh ) tam böle 60-70bin verip alman arabası alırım kafası, oyuncak araba gibi gidiş felan.
Tam bir hayal kırıklığı.

İçi falan güzel olmuş arabanın, güzel kaliteli herşey. Standart işte bi jettada ne varsa bundada var ( meh ).
Tabi süper bi handikapla gelmiş araba,
yolda giderken benzinden harcarken, yakıt göstergesi sapıtıp sanki benzinden harcıyormuş gibi yapıyor, sonra bazen kapatıp açınca bazen benzin alınca ( azcık ) toparlayor.

e hocam, davar mısın? bizim sonrdan lpg li civicte yoktu bu bug, bu ne lahana turşusu?

ayrıca LPG doldurma yerini benzin deposunun oraya alıp, bide özel bi vana çıkarmışlar. Her seferinde arabadan inip onu takıyoruz.
saçmalığa bak yani.

hondaya yakışmayan, power of dreams konseptine ters düşen dede arabası yapmış adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır anlamıorm ne bu satış politikası güzelim arabayı napmışlar.

hiç bi özelliği kalmamış yani,standart avrupa arabalarından olmuş iice

hb lerde dizel var ama tek artısı o
valla illa honda alacaksan artık şundan alırsın bi
60ktl falanmış
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b0/Honda_CR-Z_Concept_2009.jpg

hibrit
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

off tam yeni araba hayallerimi civic ile süslüyordum ki iyi oldu bunu görmem, gerçi o fiyat aralığında en iyisi mi acaba yine?

şöyle,
alacağın civic 50k tl falan olacak, işte anca bi golfün sürüş keyfini vericek sana.
eski civicten eser yok ama :/

Mazda falan bakabilirsin japon bakıcam diosan, ama işte avrupa alırım nelere bakim dediğin an civic gene 1 numara. Akıyo yağ gibi gene.
bu arada eco lpg lerde güzel bişi koymuşlar economy modu, ani hareketler yapamıosun ^^.

Yani yanlış olmasın, araba kötü değil, eski civic değil sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o kadarda ziyan değil, arabaların en sağlamını alıyosun neticede.
golften mütevellit bi reputasyonu var vw nin ama hocam tık demiyor hondalar.

içi miçi fena değil ya.
dediğim gibi 50k gayet eder araba lpg+ otomatiği o fiyata aldık biz( premionn)
Sosyal ağlarda paylaş

1.si arabayı almışın şikayet ediyosun deneme sürüşüne çıkmadan araç almak hangi devirde kaldı?

2.si honda LPG takılabilir motor üretiyor(her motorunda bu özellik yok dayım Honda servisinde çalıştığından biliyorum) LPG'li araç üretmiyor. dolayısıyla takılan LPG servisin işçiliğidir adam Gebze'deki fabrikasında LPG'li üretmiyor bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bızımkıler aldı arabayı ben değil, onlar için güzel araba zaten.

@toggie
güven hocam sorun çıkmıyo, bi ilk taktığımızda çıktı ondada bişi olmadı zaten.

http://image.motortrend.com/f/10795728+w750/112_0808_12z+2009_honda_civic+interior.jpg

şu direksiyona devir saatine vurulup aldırmıştım ilk arabayı, bide direksiyondan vites olayı süper ( virajlarda sıkıntı oluyor gerçi )

şimdikide bu

http://i49.tinypic.com/2801spd.jpg

daha teknolojik, daha kullanışlı ama direksiyondan ve dikdörtgen hatlardan kaybediyor!
emekli arabası!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...