BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bende cuma günü öğrenmiştim. 30 Mart'ta İstanbul'da, 31 Mart'ta Ankara'da konserleri oldu. Geçen sene gidemediğim için direk bilet alıp, gittim. Küçükçiftlik Park'a çadır kurmuşlar. Sahne tam liseler arası yarışma modundaydı. Konser güzeldi ama baya. Türk seyircisi de arap atı gibi konser biterken açıldı. Archive'nin de şarkıaları albümdekiler gibi durmuyor, konserde çok daha güzelleşiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ankara 29'u da olabilir. şimdi bir şey demeyeyim. Bu arada İstanbul biletlerini Sosyotix diye bir site sattı ve iphone passbook'a biletinizi gönderebiliyordunuz. Sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu da kritiği: http://sahiciaraba.com/2013/04/01/kanli-canli-izledik-archive/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Pek benlik kafalar değilmiş ya, çok az dinlemiştim öncesinde, kız arkadaşım çok sevdiğinden bilet almış bulundum. Millet kendinden geçerken ulan bu adamlar neden üç tane gitar kullanıyor, hollow kasa neden, niye bas yok bilader diye kafa kırana kadar konser bitti zaten sdggf Resmen eleman bolluğu ama, iki tane klavye, bir tane djimsi devamlı 31 çekme hareketi yapan amca, üç tane gitar, üç tane vokal, programlama davul üzerine bir tane (çok da iyi olmayan) davulcu, herifler sırf masraf lan. Işıklandırmaya gömülen paraya zaten şapka çıkarıyorum. Mekandaki salaklar da dışarısı varken İÇERDE mısır patlatmayı tercih ederek mis gibi patlamış mısır kokutmuşlardı ortalığı. Ama içerisi ferahtı baya, ses sistemi de komik bir şekilde gayet iyiydi. Her şeyi duyduk ettik yani. Metalkafa halimle bana yaramadı çok, beğendim beğenmedim arada kaldım :P Ha arada bir hatun çıkıp okudu üç beş, o abla baya fenaydı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 grubun tamamı gelmedi Türkiye'ye bir de öyle düşün :) normalde 1 kadın, 1 erkek vokal daha var grupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar