Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizik Hocası Tehlikeli Cd'me el koydu!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

http://www.sj.k12.tr/html/yonetmelik/odul%20ve%20disiplin%20yonetmeligi%20-%20son.html
buyrun bilmişlik taslamadan 2002 de resmi gazetede yayınlanmış olan yönetmelik
ayrıca şu günlerde ya kaldırılmış yada kaldırılacak olan
okul vaktinde derslerden ve okuldan izinsiz çıkmak suç olmaktan çıkarılıp yanlızca bulunmadığı süre içerisinde yok yazılması ile yetinilecektir[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 25 Kasım 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
said:
Etos, 25 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
keşke herkes en azından bir medeni kanunu okusa ve ne kadar çok hakka sahip olduğunu bir görse.
birincisi okul yönetmeliğinde "okula cep telefonu, diskman getirmek yasaktır" türü bir şey yazması imkansız. yönetmelikler kanuna aykırı olamaz.
ikincisi okul sana cd nin içeriği dolayısıyla hiçbir yaptırım uygulayamaz.
için rahat olsun..
öha!
1. medeni kanunla ne alakası var
2. medeni kanunu okudum
3. okul gibi uç birimlerde kanunlar değil, onların özel kolları olan yönetmelik ve tüzükler geçerlidir.
4. yönetmelik ve tüzüklerin ana hatları m.e.b. tarafından çizilir ve detaylar okul tarafından düzenlenir
5. bun yönetmelikler her sene en az bir kere gözden geçirilir ve genelde değiştirilir
6. bu yönetmelikler kanunla eşdeğerdir ve daha yüksek bir merci tarafından aksi bir karar verilmedikçe geçerlidir
7. bu yönetmeliğe uymaman halinde ilgili ceza yazılıdır.
8. bu yönetmelikler 1952'den kalma falan değildir.
en azından ben okurken değildi.

Not: okulunuzun giysilerinin rengi değiştiğinde bile yönetmelik değişir.

abi tamam o zaman benim discman ime el koysunlar ben polise gider çalıntı ihbarı veririm daha sonrada gasp tan dava açarım hadi ???[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 25 Kasım 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
mumu bu konuda tartışma niyetinde değilim rencide edicide olmayı planlamıyorum ama
nasıl oluyorsa medeni kanundaki haklarımı taciz edebilecek bir yönetmelik çıkartabiliyorlar ?
ben de olayı kişiselleştirmek istemiyorum ama yanlış bilgi kaynaklarından yanlış bilgilerle konuşuyormuşsun gibime geliyor.

medeni kanunda nasıl bir madde var da çelişiyor onu anlayamadım

Not: daha önce bir yerde bir arkadaş da polis el koyamaz falan demiş, o da yanlış. kadıköyde yüksek sesle yayın yapıldığı için mahkeme kararıyla kolonlar bile toplatılıyor belirli aralıklarla.
bu da cezai bir yaptırımdır ve öncelikle ilgili kanun, ve varsa ilgili yönetmelik veya tüzükler geçerlidir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

tekrarlıyorum birde ne olursa olsun kanuna aykırı hiç bir madde resmi kuruluşlarda YAPILAMAZ[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 25 Kasım 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
abi tamam o zaman benim discman ime el koysunlar ben polise gider çalıntı ihbarı veririm daha sonrada gasp tan dava açarım hadi ???
açarsın tabi. onlar da disiplin kurulu kararını göstererek yönetmelikte belirtildiği üzere el konmuştur derler ve tek celsede davanız düşer. hatta muhtemelen hakim iddayı ciddiyetsiz bulur ve dava hiç başlamadan düşer.

ama evet, bu davayı açma hakkına sahipsin.

Not: "kimse özel varlığınıza el koyamaz" gibi bir düşünce seziyorum. yok öyle birşey. dandiriğinden bir sözleşmeyle bile el koyabilirler.

Not2: bu notlardan sıkıldım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

mahkeme kararı ve özel izinden bahsediyorsun
bende yönetmeliği koydum oraya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 25 Kasım 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
said:
Angelfire, 25 Kasım 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
tekrarlıyorum birde ne olursa olsun kanuna aykırı hiç bir madde resmi kuruluşlarda YAPILAMAZ
sonuna kadar haklısın da hangi kanun?

hatta ben de bağırayım:
HANGİ KANUNUN HANGİ MADDESİ

bağırmak için değil vurgulamak içindi
o zaman mum ben seni yolda göriyim ve yolda gelip senin üzerindeki telefona el koyiyim
polis dışında kimin hakkı var el koyma konusunda[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

istediğine vurdurt haklı olduğum bir konuda tartışıyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

lol :) ege nin kafasını vurmuştu ben elinden sıyırtıp da ramboyu deliye döndüren kişyim tem kill çekmişti.
benim tartışmam o konuda değil azmo hiç kimse okulda gelipte özel eşyama el koyamaz he dener o ayrı konu.
vurguladığım nokta bu
mum ise tersini ileri sürüyor yada ben yanlış anlıyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 25 Kasım 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
said:
abi tamam o zaman benim discman ime el koysunlar ben polise gider çalıntı ihbarı veririm daha sonrada gasp tan dava açarım hadi ???
açarsın tabi. onlar da disiplin kurulu kararını göstererek yönetmelikte belirtildiği üzere el konmuştur derler ve tek celsede davanız düşer. hatta muhtemelen hakim iddayı ciddiyetsiz bulur ve dava hiç başlamadan düşer.

ama evet, bu davayı açma hakkına sahipsin.

Not: "kimse özel varlığınıza el koyamaz" gibi bir düşünce seziyorum. yok öyle birşey. dandiriğinden bir sözleşmeyle bile el koyabilirler.

Not2: bu notlardan sıkıldım

son olarak sana 2002 disiplin kurulu yönetmeliğinin linkini verdim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bu düşünceyi çürütmeye çalışmıyorum azmo[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun diim.Bu arada arkadaşlar hoca el koyabilir benimde küpelerime el koymuştu ühühühühü :( .Çğnkğ okulda discman,cep telefonu fln getirmek normalde yasaktır.Bu yüsden oca el koyar ve ya okul çıkışı verir yada yıl sonunda.Bakın benimen sevdiğim ayaklı küpelerime 3 ay önce el koydu sene sonunda alırsın die şimdi gittim ne küpesi dio ühühühüh :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

vermekle hata yaptın birincisi
ikincisi bir sayfa önce sana öğrenci yönetmeliğinin linkini verdim buna rağmen mp3 çalar telefon gibi aletlerin getirilmesinin yasak olduğu maddeyi bi gösterde
normalde yasak olduğunu bende anlıyayım

[Bu mesaj Angelfire tarafından 25 Kasım 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

getirmek yasak olmasi sacma
hadi derste dinlemek neyse
ama getirmenin yasak olmasi kadar sacma bir sey yok turkyiedeki egitim sisteminde olan bir sey degil bu, okullarin polemiklerinden bir sey

ilerigoruslu olan hoca da verir o discman i orda
ben gayet yazardim savunmama ders sirasinda kapali bir sekilde yerde duruyordu, benim ozel esyama ogretmenin ne kadar dokunma hakki varsa benim de ogretmenler odasindaki dolaplari karistirmaya o kadar hakkim vardir
seklinde

buyursun istedigini yapsin hoca[signature][hline]I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)

Not : Aman diim, bööle bişi yapma, en iyi ihtimal polisten yediğin azarla kalırsın. Dava felam açma olayına girmiyorum hiç. Yani düşün bende gideyim "örtmenim benim sınav kaadımı gaspetti, şikayetçiyim hakim bey" diye dava açayım. Gaspın cezası 36 yıl felam, sokayım içeri adamı, Türkiye'de olimpiyatlar düzenlenirken felam çıkar. :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 25 Kasım 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
said:
Etos, 25 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
keşke herkes en azından bir medeni kanunu okusa ve ne kadar çok hakka sahip olduğunu bir görse.
birincisi okul yönetmeliğinde "okula cep telefonu, diskman getirmek yasaktır" türü bir şey yazması imkansız. yönetmelikler kanuna aykırı olamaz.
ikincisi okul sana cd nin içeriği dolayısıyla hiçbir yaptırım uygulayamaz.
için rahat olsun..
öha!
1. medeni kanunla ne alakası var
2. medeni kanunu okudum
3. okul gibi uç birimlerde kanunlar değil, onların özel kolları olan yönetmelik ve tüzükler geçerlidir
4. okullarda geçerliyönetmelik ve tüzüklerin ana hatları m.e.b. tarafından çizilir ve detaylar okul tarafından düzenlenir
5. bu yönetmelikler her sene en az bir kere gözden geçirilir ve genelde değiştirilir
6. bu yönetmelikler kanunla eşdeğerdir ve daha yüksek bir merci tarafından aksi bir karar verilmedikçe geçerlidir
7. bu yönetmeliğe uymaman halinde ilgili ceza yazılıdır.
8. bu yönetmelikler 1952'den kalma falan değildir.
en azından ben okurken değildi.

Not: okulunuzun giysilerinin rengi değiştiğinde bile yönetmelik değişir.

şimdi hemen açıyoruz anayasayı, yönetmelik-kanun ilişkisini inceliyoruz, yönetmeliklerin asla ilgili yasalara aykırı yapılamayacağını öğreniyoruz, yanlışımızı anlıyoruz.
medeni kanunu da okudum diyorsun ama galiba onu da unutmuşuz. hemen açıyoruz medeni kanunun eşya hukuku kitabını. konunun medeni kanunla ne alakası var onu görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler dlaga geçmeden saçmalamadan yazın ya ben size dayandığı kanun
yönetmelik gibi kavramlarla veriyorum
aynen dediğim gibi polise şikayette bulunma dava açma hakkım var
ha dava düşer düşmez o ayrı konu
ama hakkım var bu konuda

ayrıca volfied ben demin yönetmelik linkide verdim
buda meb in sitesnideki bir maddenin değiştirilmemiş olduğu 1995 yönetmeliği http://yasemin.meb.gov.tr/mebdata/mevzuat/html/22188_0.html[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

yani okuduğum bu yönetmeliklerdede cezalar arasında geçici yada kalıcı el koymakla ilgili bir şey göremiyorum ? neden acaba
uyarı kınama
uzaklaştırma
tastiknamenin verilmesi gibi cezalar var[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

yarın sabah 11de sınavım var, ona çalışmaya çalışıyorum da..

demin yönetmeliğe baktım, bu sadece disiplin yönetmeliği. okulların ayrıca yönetmelikleri oluyor, ilk aklıma gelen kılık kıyafet yönetmeliğidir.

bu yönetmelikten bir önceki sene (2001'de) bizim okulda bahsettiğim bir madde vardı. ben de onur kurulu başkanıydım. gayet de iyi bilirdim yönetmelikleri, müdürle tartışırken müdür çıkarıp göstermişti.

şimdi pek bakınamıyorum. yarın sınavdan sonra daha detaylı bir araştırma yaparak buraya koyarım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...