Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizik Hocası Tehlikeli Cd'me el koydu!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Yaaa KAFAYI YİCEM YAA! Ya bizim kendi yaptığımız yaklaşık 50 tane telefon işletmesi var. Bu cd'yi ben arkadaşa yapmıştım dinlesin evde diye,o da discman'e koymuş dinlemek için. İngilizce sınavı esnasında fizikçi arkadaşın yerde duran discmanini aldı incelemek için. Sonra içindekini dinlemeye kalktı,millet güldü falan bu çaktı olayı;neyse discmani çalıştıramadı attı cdyi cebine. Ne yaptıysak geri alamadık offf! Cd'de baya küfürlü telefon işletmeleri var ve "Altay(ben),Bora,Göksel" diye klasörlere ayrılmış durumda :D Napıcam ben ya gülsemmi ağlasam mı :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Hocanızın yaptığı yasak değil mi? "Kişisel eşyam hocam, içinde bana özel bazı şeyler var lütfen geri verir misiniz?" diyeceksin, hiç bir şey yapamaz... "Sanane lan istediğimi yaparım" demeyecektir zaten... Derse de ağzına bir tane vururdum ben olsam...
edit: Hatta düşündüm de ona dayanarak sana ceza vermeye falan kalkarsa yani harbi dayak yer... Bir kere alıp, sormadan dinlemesi yanlış, 2.si cdyi cebe atması yanlış... Ne biçim bir hocaymış bu? Hangi okul ki bu? Bence direk müdüriyete şikayet dilekçesi falan ver... ben burda sinir oldum resmen

[Bu mesaj karpuz tarafından 25 Kasım 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Hocanızın yaptığı yasak değil mi? "Kişisel eşyam hocam, içinde bana özel bazı şeyler var lütfen geri verir misiniz?" diyeceksin, hiç bir şey yapamaz... "Sanane lan istediğimi yaparım" demeyecektir zaten... Derse de ağzına bir tane vururdum ben olsam...
edit: Hatta düşündüm de ona dayanarak sana ceza vermeye falan kalkarsa yani harbi dayak yer... Bir kere alıp, sormadan dinlemesi yanlış, 2.si cdyi cebe atması yanlış... Ne biçim bir hocaymış bu? Hangi okul ki bu? Bence direk müdüriyete şikayet dilekçesi falan ver... ben burda sinir oldum resmen

[Bu mesaj karpuz tarafından 25 Kasım 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Aynen öyle dedik kişisel şey ne hakkınız var,gasp mı ediyosunuz falan dedik. Dayılandı adam yaa[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 25 Kasım 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dayılandığı zaman olay bitmiştir zaten... Kim ki o? Direk şikayet et yani... Ya da adam gibi konuş... Git hocana de ki "Hocam o CD'de benim ve arkadaşımın özel hayatlarına ait kayıtlar var, içinde müzik yok... Lütfen onu bize geri verebilir misiniz?" de... Eğer ters bir cevap verirse "hayatımda sizin kadar saygısız, terbiyesiz bir insan daha görmedim" de müdüriyete şikayet et... Kim ki o be? Sinir oluyorum kendini allah sanan öğretmenlere...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
...
karpuzcum, hoca da şunu der:
"buyur evladım, haklısın sana yanlış davrandım.
aslında okula discman getirdiğin için seni disipline vermeliydim. ve okulun bu cihaza el koymasını sağlamalıydım. al cd'ni ve bu kağıdı. cd'yi ne yapıyorsan yap, kağıda savunmanı yaz."

dayak konusunda da hocanın da elleri, ayakları ve dayıları vardır. ama genelde öğretmenler alttan almayı bilen ve öğrencilerinden daha ileri görüşlü insanlardır. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Kasım 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok asmak yetmez, önce işkence yapmak lazım. Hatta hava kuvvetlerine haber salın, tüm öğretmenlerin evlerini başına geçirsin. Dimi ?[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal

[Bu mesaj navyamphs tarafından 25 Kasım 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya delirtmeyin beni yok öle bişi kimse sizin özel eşyanızı alamaz üstüne üstlük üzerinizi arayamaz
telefon mp3 çalar gibi aletlerin hepsi kişisel eşyadır taşımanıza ve okula getirmenize karışılamaz
bu güne kadar 2 kere telefonum 1 kere cd çalarım alınmaya çalışıldı ben vermedim.
Ki haklıydım derste dinlemediğim sürece bir şey alamaz
derstede dinliyorsam beni yok yazarak sınıftan çıkartmaya hakkı var yanlızca.
Bir kerede üstümü ve eşyalarımı aramya kalkmışlardı ellrini tutup arama izinleri olup olmadığını sordum eğer bana dokunurlarsa kendimi korumak için onlara saldırma hakkım olduğunu söyledim
beni aramak istiyorlarsa önce polis çağırmaları ve özel izin almaları gerektiğini izzah ettim
adamı hasta etmeyin
haklarınızı sonuna kadar koruyun
KORUMAZSANIZ İTİLİRSİNİZ
SADECE KENDİNİZ İÇİN DEĞİL ETRAFINIZDAKİ HERKEZ İÇİN HAKLARINIZI KORUYUN...[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

sabun yapalım sonra kullanırız
tmm bende de bi öğretmen antipatisi var ama bi kere okula bazı şeyler getirmen yasaklanmış.sen illa yok ben üzerimi arattırmam hede hödö dersen başka şeyleri kullanarak imanını gevretirler.

[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 25 Kasım 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 25 Kasım 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
karpuz, 25 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
...
karpuzcum, hoca da şunu der:
"buyur evladım, haklısın sana yanlış davrandım.
aslında okula discman getirdiğin için seni disipline vermeliydim. ve okulun bu cihaza el koymasını sağlamalıydım. al cd'ni ve bu kağıdı. cd'yi ne yapıyorsan yap, kağıda savunmanı yaz."

dayak konusunda da hocanın da elleri, ayakları ve dayıları vardır. ama genelde öğretmenler alttan almayı bilen ve öğrencilerinden daha ileri görüşlü insanlardır.

disiplin kurulu konusunda benim kadar tecrübelimisin bilemem
ama bu güne kadar 10 kereden fazla gönderildim ve hepsinde kendimi akladım yanlızca 1 uyarı cezam var.
Böyle bir durum olması konusunda beni eğer derste dinlemiyorduysam beni gereksiz yere kurula verdiği için o hocama dava bile açardım ben.[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Derse de ağzına bir tane vururdum ben olsam...

sacmalamayin.

ogretmenlerle ilgili son bir kac konuda surekli yok hoca dovmekmis yok bilmemneymis gorup duruyoruz, bu ne ya? karizma falan mi olucak zannediyosunuz nedir? komiklesmeyin. hocalar yanlis seyler yapabilir, her meslekten cikabilecegi gibi hocalardan da hiyar cikabilir, ama dovmekmis agzinin ortasina vurmakmis vs. sacmalamayin. herseyin usulu adabi vardir. kendinize gelin.[signature][hline]templars of steel
Sosyal ağlarda paylaş

ister dava aç, istersen idam et. senin ne yapacağın önemli değil

türkiye'de hocayı dövsen de okuldan atılmazsın. kaydını al yoksa atıcaz derler, başka okula gidersin. ama bu senin pratikte yaşadığın disiplin kurallarından değil, hocaların sizin gibi "dövün lan öğrencileri" mantığıyla hareket etmemesinden kaynaklanır.

ve angelfire, senin tecrübelerin değil okulun yönetmeliğinde yazan kurallar önemlidir. senin tecrübelerin hocalarının iyi yanıdır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...