monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 geçenlerde whatsappı satın aldım sanal kartla. sanal kartın limiti 1 saatte sıfırlanıyor diye mi yoksa başka bir nedenden midir bilinmez yeni bir uygulama yüklemeye çalıştığımda işte önceki satın almanızla ilgili faturalandırma problemi oluştu ödeme yönteminizi kontrol edin şeklinde bir uyarı çıkıyordu hadi dedim 2 lira limit atiyim. doğruladım ödeme yöntemini şimdi kredi kartının bekleyen işlemlerinde 2 tane apple store var 1,80 lik. purchase history'e bakıyorum tabi tek bir satın alma görünüyor. bu bana zırt pırt limit sıfırlanıyor diye böyle böyle 2 lira mı çarpacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sanal kart kullanma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 internetten alışverişlerimi sırf sanal kartla yapıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Benim kredi karti borç yüzünden bloke oldugunda app update'i bile indiremiyorum. AppStore sabit bir kredi kartı istiyor. Sanal kartla kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hadi ya hmm. peki bu şekilde uyarı vermeye devam etse nereye kadar gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sanal kartın süresi oluyor zaten bildiğim kadarıyla. o süre dolunca kart bloke olmuyor mu otomatik olarak? bloke olunca appstore da bloke ediyor hesabı. diyorum ya update indiremiyorum bedava app'ların bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar