Erondora Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Merhaba öncelikle.Eskiden,reklam gibi olmasın ama Uobrasil.net diye bir site vardı ve orda Houses diye bir bölüm vardı.Ordada bir sürü yeni yeni Ev,kale hatta gemi scriptleri vardı .. Bunları sonra bir programla Multilioduk .. Böle Ev,bina ve Castle gibi scriptelri nerden bulabilirim? Elinle yap derseniz.beceremiorum catıları falan o yüzden nettende bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yokmu bilen arkadaşlar?[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 arayarak daha evel bu konuda yazılmış bir kaç tutorial bulabilceksin. Ben sana basitce anlatayım; önce map üzerinde evini yapiyorsun world bilginle.. Sonra o evi deed yapiyorsun.. Sonrada vendora o deed i sattırıyorsun .. vendordan deed i alip kuran playerda kullanmiş oluyor. Amaaaaaaa daha evel bu tür projelere giren serverlarda gördüğüm bazi buglar oldu 1.si ev komutlarini ekleyemediklerini gördüm(tabela sorunluydu) 2.si de dişardan büyü yiğen evleride yine gördüm. Anliycağin aslinda yapımı çok kolay ama yaptiktan sonra bugsiz çalişmasini sağlamak sanirim biraz vakit aliyor. Ben daha evel ev için denemedim ama şehir yapmiştim ve şehri deed yaptirmiştim ordan biliyordum ama tabi şehirde ev komutlarina ihtiyac olmadiği ve dişardan büyü yiğip yememesinin önemi olmadiği için bana herhangi bir problem çikartmadi.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ev yapmak bugların oluşmasını önlemek basit biraz uğraştıktan sonra ve dikkatli çalıştıktan sonra hallediliyor mesela dışardan büyü atılan evlerin genelde köşelerinde açıklar kalıyor bunu engellemek için(bu köşe genelde sağ arka köşe oluyor)ek parça koymak yeterli uzun ince çubuk var sanırım bu çubuk onun için konulmuş daha sonra kapıları ve tabelaları evi inşa ederken koymamalıyız yoksa evler ve tabelalar static olur bi işe yaramaz evin scp sini oluşturduktan sonra component satırlarına ellerimizle ekleyeceğiz kapıları ve tabelaları biraz uğraşmak gerekiyor açıkcası ama uğraşmadanda bişey yapılmaz değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 uo architect var çok güzel sonra MOU var yaptığın text dosyasını multi.mul multi.idx gibi eklemek için[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaşlar Yardımlarınız ve ilginiz için teşekür ederim ama Sorunum o değildi :( . Becerim olmadığı için böyle büyük bina veya Kale inşaa edemiorum.Internette Bazı Uo sitelerinde Böle Scriptleri vardı sonra onu MOU ile halledik Multi.mul a ekliorduk . Böle yani sitelerde hazırı vardı onların Uobrasil.net vardı ama kapanmış başka bildiğinz böle site varmı diye sormuştum :([signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yokmu bilen arkadaşlar ..?[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar