buraksk Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 C++ öğrenmek istiyorum bugün biraz araştırdım fakat anlaşılabilir kaynak bulamadım pek. Sizin bildiğiniz kaynaklar varsa paylaşır mısınız? Türkçe olması tercihimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bi tane pointer var bi adres gösteriyo bütün memorylerde gezebiliyo, 32 bit sistemlerde 4 byte, 64bit sistemlerde 8 byte ediyo, budur yani olayın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksk Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Sabahtan beri boşa uğraşıyormuşum desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ogrenmek icin Primer C++'i tavsiye ediyorlar genelde. Turkce kaynak bilmiyorum maalesef. Benim tavsiyem embedded/oyun olaylarina girmeyeceksen C++ ogrenmemen diyerek misyonumu tamamlayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bende ariyorum türkce olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Cekilcek dert değil valla. 2 ayda sogudum ben. Git ruby ögren, python ögren, scala ögren. c++ boşver embedded/game olayı yoksa. hele programlama ögrenmek için ilk dilinse direk vazgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 seviyeni ve amacini soylersen belki ona gore kaynak atariz programlama bilmiyorum pek diyorsan su saatte yeni ogrenmek pek mantikli degil diyenler kervanina katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 c++ için çok üzülüyorum, çok hakkı yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Selam, http://www.idefix.com/kitap/c-temel-ogrenim-kilavuzu-herbert-schildt/tanim.asp?sid=PUCTH4WXHT5T3EE0L7KM Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Artariel said: bi tane pointer var bi adres gösteriyo bütün memorylerde gezebiliyo, 32 bit sistemlerde 4 byte, 64bit sistemlerde 8 byte ediyo, budur yani olayın özeti :D ahahahaha koptum ya. net özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bu arada soruya yanıt vermemişim. C ile başlayıp C++'a devam etmeni öneririm. ilk verilen yanıttaki pointer mantığını iyi oturtman gerekir. Şöyle bir kitap var: Deitel - C How to Program Biz okulda(TOBB ETÜ) C/C++ dersi alırken bunu kullandık ve ben oldukça faydalı buldum. Önce C'yi ayrıntılı ele aldıktan sonra C++'a giriş yapıyor. Zaten giriş yapması yeterli olur, oradan sonrası senin çalışmana bağlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Burda araya girip deitel'in kitaplari dunyanin en cirkin kitaplari demek istiyorum. Sifirdan ogreniyorsan -belki- tamam ama, baska bir dil falan biliyorsan deitel'in kitaplari cop. Bir kitapta hic mi vizyon olmaz yahu? Dumduz API acikliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 C çok sağlam olmamakla beraber alt yapım var. C++ öğrenmeyi de kafama koydum bakalım artık :) Yardımlarınız için teşekkürler devamını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Deitel&Deitel Bu adamlarin kitabini al, cevirisi de mevcut Turkceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 The C++ Programming Language (Bjarne Stroustrup) bence programlama dünyasına gireceksen ingilizceni de geliştir. temel kaynakları türkçe bulursun her zaman ama yaptığın şeyler spesifikleşmeye başladıkça (mesela oyun motoru sallıyorum) güncel kaynakları türkçe bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksk Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Haklısın ingilizceyi de ileri düzeye getirmeye çalışıyorum bu sürede teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bence c#/.Net öğren.Madem hafif c altyapın da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 C++ ogrenmek istiyosa, C++ ogrensin, baska seyler neden oneriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 en anlamadığım şey odur ya zaten. adam c diyor mesela git python öğren daha kolay diyolar. ya bi git misyoner midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Klasik en iyisini bilirim kafasi o. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 müthiş bir kafa doğrusu, jspy konferansı oldu geçen, gittim adamın biri konferans veriyodu sırf o pythonu övmek için java, php, perl, asp dillerine dark past dedi, ordaki ortam da hep özgür yazılımcı mutlaka bir şeye sıkı sıkı fanboy olmuş tipler baya bi dalga geçti bu dillerden herhangi birini kullananlarla falan. çok değişik ortamlar kafa atasım geldi birkaç kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Uğur Özyılmazel mi bu adam? Ben de bi sunumunu dinlemiştim etohumda. jspy konferansına gidemedim ama kesin odur gibime geldi konuşmacılara bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yabancı bi elemandı unuttum valla. bir cümlesinde ikiden fazla open source diyen bir insandan kesinlikle elle tutulur bir proje çıkmıyor ben bunu anladım. herifler teoride yaşıyor sürekli bu da yetmiyor başka dillere küfür edip kullananları aşağılıyor adamlar. bi dile nasıl fanboy olabilir bir insan aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bi dilde senior olup fanboy olmayan görmedim ben şimdiye kadar. İnsanın doğasında fanboyluk var, kendisinin yapabildiği şeyi en iyisi olarak görüyo yapcak bişey yok bu duruma. Egosu artıkca fanboyluk da artıyo aynı seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aquila said: C++ ogrenmek istiyosa, C++ ogrensin, baska seyler neden oneriyosunuz. Eger spesifik bir amac icin ogrenmiyorsa gerek yok cunku. Kotu dizayn edilmis, mecbur kalinmasa kullanilmayacak bir dil C++. Yeni standart ile adam etmisler sanirim biraz. Dedik zaten embedded/oyun isleri yapmayacaksan ogrenme diye. Onlari yapcaksa gitsin. Ama ne yapacagini bilmeyen "hadi simdi de c++ ogrenim diyen" birisiyse ogrenmesin, yanlis olur. En dogruyu bilmekle falan alakasi yok yani bunun. Attigi adim yanlis olmasin diye bastan uyariyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar