monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hepimiz ingilizce biliyoruz burda, artık yeni moda yarı türkçe yarı ispanyolca konuşmakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 no problemo modaya uyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Killer said: hiç biriniz benden kaslı olamassınız. perfect olur bitek jagerde yalanlara bağlamassa olur şu yaklaşım yanlış bence. buradaki herkezden kaslı olabilirsin, belki. Yinede kas kütleni senin nasıl taşıdığın ve vücut proporsiyonunun daha önemli olduğunu düşünüyorum. hani bir powerlifterlık değilde bodybuilderlık gibi bir amacın var ise senden daha az kas kütleli ama daha orantılı bir vücuda sahip olan biri stage de her türlü döver. geçmişte 1.75 boy, 84 kg ile Arnold u döven Zane gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 adam perfect'e aşık. Perfectde vucud falan kasarsa olur belki ama bu zamana kadar paylaştığı fotolarda hep toparlak ortamama bir türk erkeği ama killer nedense perfectin vucudunu yerlere göklere sığdıramıyor. Killerda dünyanın en çok kendini sakatlayan adamı sanırım. ısınmamı yapmıyor, düzgün mü beslenmiyor, düzgün mü dinlemiyor bilmiyorum ama burada pro edasında post kasıcağına biraz vucuduna dikkat etse bombastik olabilirdi ama benim gözümde bodybuilder değil boşatarbuilder gibi birşey (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Benim çoğunuzdan kasım fazladır ama aynı oranda yağımda fazladır. Misal 65 kilo adamın 85 kilo bana göre heryeri kas olsa ne olur kas ağırlığı kıyaslamasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 78 kiloyum 9.4 yağ oranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Killer fag olayini yaratti icinde yitip faglesti iyice . Bu ne kiz gibi bolumden kacmalar.. Devamli fag fag diye diye suyunu cikardin bolumun gel topla surayi. Ayrica ingilizcesi serbestse turkceside serbest olsun. Sacma sapan kurallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Kanuni said: Ayrica ingilizcesi serbestse turkceside serbest olsun. Sacma sapan kurallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sagda solda gorup heves ediyo cocuk, komik filan saniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 off ck kaslandm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kaslanarak yaşlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar