Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 sene 1.5 sene önce ozamanlar darvinle konusyoruz (bi turnuvada arkın accle girip bunu elemeden önce) istanbulda 1-2 kere gördüm çok sempatik paso gülen güldüren bi tip biriyle oyun atıo girdim hemen, cocuga laf sokuo geyigine cocuk tanımadıgı için anlamadı muabeti tribe girdi hırs falan yaptı map:lost templ darvin terran eleman zerg köseye sıkıstırmıs, tanklarla cıkartmıo darvin arada paso birbirlerine laf sokuolar tabi zerg tanka karsı hydraya inanıp hydra abanıo tam cıkarken tanklar butun hydralara tek atıo darvin : hydraları yeremi gömdün? eleman : bu oyundan gram cakmıosun ve cok terbiyesizsin eleman has left the game.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 gül gül öldüm darvinle neden küstünüz ?
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://memecrunch.com/meme/BZCE/darwin-fail-hairy-back/image.png
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 güncel başlıklar çok tehlikeli bi link
Öne çıkan mesajlar