Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Day After Tomorrow - Yarından Sonra

wraog

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 28 Mayıs 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
Ya Independence Day in yonetmeni oldugu icin filmi tahmin edelim

Hayat normal devam etmetedir, insanlar islerine gider, birkac kisi (ki bitanesi boole hukumetle calismayan falan bi dahidir) bu olaylardan hayatlari boyunca iskillenmislerdir. Olay gerceklesir, hukumet ayaklanir, olaylar gecer, insanlarin dramalari yapilir

Olaylar biter, dunyanin duzeni degismistir, ama herkes kurtulmustur, insanlik tekrar kuracaktir medeniyetini.

Ha, Hollywood filmi dimi? Ana karakter birine asiktir ve aski onu kurtaracaktir girdigi zor bir durumdan

PS: Filmi izlemedim hehe

Gittim,izledim,dediklerinin aynısı :)

Abi gitmeyin izlemeyin bu filmi,paranıza yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

oha oha yönetmeni indepence day'in yönetmeniymiş, yine böle her taraf patlar yanar her yer, ama herşeye karşı protectionı olan palmiye ağaçları dimdik ayakta kalır
süper gülmüştüm ya independence day'de[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 28 Mayıs 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
Ya Independence Day in yonetmeni oldugu icin filmi tahmin edelim

Hayat normal devam etmetedir, insanlar islerine gider, birkac kisi (ki bitanesi boole hukumetle calismayan falan bi dahidir) bu olaylardan hayatlari boyunca iskillenmislerdir. Olay gerceklesir, hukumet ayaklanir, olaylar gecer, insanlarin dramalari yapilir

Olaylar biter, dunyanin duzeni degismistir, ama herkes kurtulmustur, insanlik tekrar kuracaktir medeniyetini.

Ha, Hollywood filmi dimi? Ana karakter birine asiktir ve aski onu kurtaracaktir girdigi zor bir durumdan

PS: Filmi izlemedim hehe

oha hehe.

bu yazıyı okuyanın gitmesine gerek yok filme :D

zaten çok kötüydü. olay da yukardakinin aynısı
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben özel efekt izlemeye gittim ve çok sevdim filmi.
Bi filmde daha hayırlısıyla manhattan'ı yerlebir ettik. :)
bi de filmin başında ice age'e gönderme yapmışlar gibi geldi baya güldüm :)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

afet filminde ne konu bekliyorsunki ?
sana bunun tarihçesini mi anlatacak ?
adam dünyanın sonunu getirmiş , yok bir grup bilimadamıda laser gunlarla buzları eritselerdi .

efekt için gidilir bu filme
efektlerde yetiyor zaten filmin giriişi falan güzel o kadarda yerin dibine sokulacak kadar degil , lakin öyle adam gibi senaryo olmadığı için ki zaten çok güzel bir senaryo olamaz sonunda yine efektler konuşacak , adam senaryoyuda o kadar kötü yapmamış ama alakasız şeyler var aşk hikayesi gibi vs vs[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

sadece efekt için filme gidilir mi yahu,efekt filmin ana öğesi olamazki,yan öğesi olabilir ancak genel gidişi destekleyen

zaten ne kadar efekt varki yani

aynı yönetmenin derin darbe filmine gitmitim sırf dalga efektini görmek için 5dk sürmüştü :)

şimdiki dalga efektide o filmin aynısı 6-7 sene önce görmüştüm ben :)

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 29 Mayıs 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 27 Mayıs 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
dogal afetler, uzaylı istilası, atom bombası vs

başka felaket senaryosu kaldı mı ? benim aklıma gelmedi

tabi börtü böcük istilası gibi şeyler çok ufak kalıyo o yüzden onları saymayalım :)

var bizim avrupaya girmemiz ile ilgili felaket teorileri. :)[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok fena bir filmdi ya... efekt dışında bişey yoktu... yani Roland Emmerich in adam gibi filmi yok ki hep böyle saçma sapan afet filmleri çeviriyor... (bkz Godzilla, Independence Day, Stargate, Universal Soldier...) bunlardan en eğlendiren Idependence Day idi devamı fasa fiso... stargate de fena değil aslında... ama yani şu The Day After Tomorrow Roland Emmerich in izlediğim en sıkıcı filmiydi bence... bilmiyorum... bu arada filmde Jake Gyllenhaal'ın (yanlış yazdıysam affola) oynadığını filme gidince öğrendim hoş bi sürpriz oldu (bkz donnie darko)... neyse abi gidilir yani ama iyi bi film beklemeyin... çok reklamı yapıldı ama o kadar bekleneni vermedi bence... ama zaten şu an piyasada 21 gramsden başka izlenecek yeni güzel film yok yani... gidilebilir[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...