Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 independence day gibi kotu bir film ceksem `ben bukadar kotulerini de cektim, bundan da bisey beklemeyin` der gibi soylemezdim heralde; independence day in yonetmeninden diye.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Volfied, 28 Mayıs 2004 17:02 tarihinde demiş ki: Ya Independence Day in yonetmeni oldugu icin filmi tahmin edelim Hayat normal devam etmetedir, insanlar islerine gider, birkac kisi (ki bitanesi boole hukumetle calismayan falan bi dahidir) bu olaylardan hayatlari boyunca iskillenmislerdir. Olay gerceklesir, hukumet ayaklanir, olaylar gecer, insanlarin dramalari yapilir Olaylar biter, dunyanin duzeni degismistir, ama herkes kurtulmustur, insanlik tekrar kuracaktir medeniyetini. Ha, Hollywood filmi dimi? Ana karakter birine asiktir ve aski onu kurtaracaktir girdigi zor bir durumdan PS: Filmi izlemedim hehe Gittim,izledim,dediklerinin aynısı :) Abi gitmeyin izlemeyin bu filmi,paranıza yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Oha be ne demek gitmeyn 10 numara filmdi yani dünyanın azına sıçıyorlar bu efektler yeter filmi izlemek için yok oluş senaryosu resmen süperdi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 oha oha yönetmeni indepence day'in yönetmeniymiş, yine böle her taraf patlar yanar her yer, ama herşeye karşı protectionı olan palmiye ağaçları dimdik ayakta kalır süper gülmüştüm ya independence day'de[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 independence day'deki alevleri kesip yerlerine su koymuslar sonra bi de dondurmuslar tahmin ettigim gibi cikti ve hic sevmedim filmi[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Volfied, 28 Mayıs 2004 17:02 tarihinde demiş ki: Ya Independence Day in yonetmeni oldugu icin filmi tahmin edelim Hayat normal devam etmetedir, insanlar islerine gider, birkac kisi (ki bitanesi boole hukumetle calismayan falan bi dahidir) bu olaylardan hayatlari boyunca iskillenmislerdir. Olay gerceklesir, hukumet ayaklanir, olaylar gecer, insanlarin dramalari yapilir Olaylar biter, dunyanin duzeni degismistir, ama herkes kurtulmustur, insanlik tekrar kuracaktir medeniyetini. Ha, Hollywood filmi dimi? Ana karakter birine asiktir ve aski onu kurtaracaktir girdigi zor bir durumdan PS: Filmi izlemedim hehe oha hehe. bu yazıyı okuyanın gitmesine gerek yok filme :D zaten çok kötüydü. olay da yukardakinin aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abi filme görsel efektler yüzünden gittim hoşumada gitti ne bekliyorsunuzki zaten afet filmi yapmış adam[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 enteresan bir film heh mantık hataları dolu olsa da[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 raider dedigim tuttu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 tam izlemedim filmi ama fragmani Derin Darbe filmi gibiydi super mular basiyor ama tabi alakasiz biside olabilir ilerki bolumleri :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Walla ben özel efekt izlemeye gittim ve çok sevdim filmi. Bi filmde daha hayırlısıyla manhattan'ı yerlebir ettik. :) bi de filmin başında ice age'e gönderme yapmışlar gibi geldi baya güldüm :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sonucta dogal afet filmi. tabii ki adamlar efekt manyaa olcak. ama heralde o efektlerle guzel olmustur. bugun gitcem bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Volfied, 29 Mayıs 2004 00:10 tarihinde demiş ki: raider dedigim tuttu dimi? valla tamamen aynısı :) efektlerin iyi olması filmin güzel olduğunu göstermez ki. efekt için gitmek isteyen varsa gidebilir. ama efekt dışında birşey yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ben dün gittim. Hakikaten efektler aşmış da senaryo aşırı kötü vs vs[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sadece dalga , hortum efektlerinin olduğu bölümleri indirebiliceğimiz bi yer varmı boşuna gitmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 afet filminde ne konu bekliyorsunki ? sana bunun tarihçesini mi anlatacak ? adam dünyanın sonunu getirmiş , yok bir grup bilimadamıda laser gunlarla buzları eritselerdi . efekt için gidilir bu filme efektlerde yetiyor zaten filmin giriişi falan güzel o kadarda yerin dibine sokulacak kadar degil , lakin öyle adam gibi senaryo olmadığı için ki zaten çok güzel bir senaryo olamaz sonunda yine efektler konuşacak , adam senaryoyuda o kadar kötü yapmamış ama alakasız şeyler var aşk hikayesi gibi vs vs[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 valla ne diyeyim izleyecem ...gidecem ne olursa olsun sizlerede tavsiye ederim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sadece efekt için filme gidilir mi yahu,efekt filmin ana öğesi olamazki,yan öğesi olabilir ancak genel gidişi destekleyen zaten ne kadar efekt varki yani aynı yönetmenin derin darbe filmine gitmitim sırf dalga efektini görmek için 5dk sürmüştü :) şimdiki dalga efektide o filmin aynısı 6-7 sene önce görmüştüm ben :) [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 29 Mayıs 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ayrıntılara fazla kafa takmadan eğlenmek için gidiyosanız bence eğlendiren bi film.. efektler çok güzel..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bu tür filmlerde fazla mantık aramak yersiz, işin o tarafına girerseniz cok bosluklar var. Görsel bakımdan iyi denilebilirdi.. ama kacırılmayacak bir film degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bende trailer'i izledim gercekten guzeldi... vizyona girmesini sabirsizlikla bekliyorum...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 cuma günü girdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Popeye, 27 Mayıs 2004 19:25 tarihinde demiş ki: dogal afetler, uzaylı istilası, atom bombası vs başka felaket senaryosu kaldı mı ? benim aklıma gelmedi tabi börtü böcük istilası gibi şeyler çok ufak kalıyo o yüzden onları saymayalım :) var bizim avrupaya girmemiz ile ilgili felaket teorileri. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yanlız o son dünyayı gösterdiğinde , güney ülkelerde bişi yoktu hatırlarsanız , bizim ülkemizdede birşey yok , avrupa bembeyaz , biz normal rengimizdeyiz yani korkacak bişi yok[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 abi çok fena bir filmdi ya... efekt dışında bişey yoktu... yani Roland Emmerich in adam gibi filmi yok ki hep böyle saçma sapan afet filmleri çeviriyor... (bkz Godzilla, Independence Day, Stargate, Universal Soldier...) bunlardan en eğlendiren Idependence Day idi devamı fasa fiso... stargate de fena değil aslında... ama yani şu The Day After Tomorrow Roland Emmerich in izlediğim en sıkıcı filmiydi bence... bilmiyorum... bu arada filmde Jake Gyllenhaal'ın (yanlış yazdıysam affola) oynadığını filme gidince öğrendim hoş bi sürpriz oldu (bkz donnie darko)... neyse abi gidilir yani ama iyi bi film beklemeyin... çok reklamı yapıldı ama o kadar bekleneni vermedi bence... ama zaten şu an piyasada 21 gramsden başka izlenecek yeni güzel film yok yani... gidilebilir[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar