knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 napti herkes salaldimi yoksa bi tanidiginkinimi verdiniz?[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 neyse arkadasin adres telefon verdik ama buseferde baska sorun cikti 10 day trial acc code elimdeki ve illede credit card istiyor kutu almadan oynıyamicaz anlasilan[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Proxy'yle Türk CC'si girme veya test CC no'ları girme olayını denemek ister misin? Bizler de öğrenmiş oluruz... Test CC no'larıyla ilgili bilgin yoksa sana bir kaç numara verebilirim denemen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tabi proxyden girerim cc nomu istersen elden nakit vereyim parayi[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaşlar Turkiye deki Kredi kard lari ile acc yaratamiyorsunuz. Adamlar sitede de yazmışlar. ABD serverlarinda oynamak isteyen Avrupalılar Avrupa serverlarının açılmasını beklesinler diye. ABD kredi kartı olan arkadaşınız varsa onun bilgileri ile acc yaratılabiliyor. Bir de İş bankası kredi kartı nedense kabul görmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 is bankasinin oldugu kesinmi kredi karti ckaralim o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 iş bankasi olayini nerden gordun?[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 3 ust mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bende maximum var kabul görüyor yani hehe iyi ya sanki şartlar benim usde oynamamı istiyor gibi o zaman iki soru daha soruyim arkadaştan wow aldırsam authantication keyi gönderse adresi sallasam başka birşeyle uğraşmama gerek kalırmı oyunu oynamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hayır, hemen girebilirsin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 proxy falan deniliyordu türkiye ipsini değiştirmek için ama gerek yok sanırım teşekkürler bilgi için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Dunedain, 24 Kasım 2004 11:55 tarihinde demiş ki: proxy falan deniliyordu türkiye ipsini değiştirmek için ama gerek yok sanırım teşekkürler bilgi için . proxy kullanilarak kredi karti numarasimi girilir yapmayin bilgiler once proxye gidiyo biliyomusuz kimdir kim degildir adamlar[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Novilamenja, 24 Kasım 2004 09:57 tarihinde demiş ki: Proxy'yle Türk CC'si girme veya test CC no'ları girme olayını denemek ister misin? Bizler de öğrenmiş oluruz... Test CC no'larıyla ilgili bilgin yoksa sana bir kaç numara verebilirim denemen için. hatta bu arkadasta soylemis oyle birseler[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hemde sen kredi karti numarini girdinmi zaten belli oluyor adam goruyo turkiyenin su bankasinin diye istedigin kadar proxy ile gonder.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 keske ekleme yaparken son mesajina yapsaydin, 3 mesaj arka arkaya, seni kovalarlar burdan ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 olur okadar butun gece uyumadik hala ayaktayiz kovarlarsada pasa gonulleri bilir napalimdoneriz ultima bolumune:)[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaşım Isbank kredi kartıyla girdi. Yanliz bu kredi karti dolar hesabına bağlı. Hatta bende onun kredi kartıyla register oldum. Deneyiniz bir isbank kartı bulup. Bizde çalıştı umarım sizde de çalışır. Acc register sayfasi IP kontrolu yapmiyor. Ayni sekilde ABD serverlarıda IP filtrelemesi yapmamakta. Region bilgisini direk kredi kartindan ogrenmekte. Bu arada pek cok Online oyun GameCard denilen bir sistemi desteklemekteler. GameCard nasil, çıkarılır sistem nasıl işler bilmiyorum. Hiç kullanmadım. Blizzard şu anda GameCard kabul ediyor mu onu da bilmiyorum. Register sayfasında böyle bir seçenek yok. Ancak geçerli bir kart ile register olunup ardından ödeme şekli GameCard a çevrilebilir eğer Blizzard destekliyorsa. Bu arada Blizzard ın bu yaptığıda tam anlamıyla angutluk onuda söylemeden geçemicem. Madem Avrupa serverları açılınca isteyen herkes heryerde oynayabilecek, buna izin vereceksin, eee be dandik ne millete acı çektiriyorsun. Hepinize sabırlar diliyorum arkadaşlar umarım kısa sürede halledip oyunun zevkini çıkartabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Maximum kart sahibi kimse denedimi kartının geçerli olup olmadığını . Tanıdık var ama aldırsam mı ?Aldırmasam mı? Euda Hi ger (oyunu almanların basması) vakası yaşanır mı hiç emin olamıyorum neyse wait & see yapalım en iyisi olmadımı usde oynarız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: knight_of_rose, 24 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki: tabi proxyden girerim cc nomu istersen elden nakit vereyim parayi said: knight_of_rose, 24 Kasım 2004 11:58 tarihinde demiş ki: hatta bu arkadasta soylemis oyle birseler said: knight_of_rose, 24 Kasım 2004 11:58 tarihinde demiş ki:proxy kullanilarak kredi karti numarasimi girilir yapmayin bilgiler once proxye gidiyo biliyomusuz kimdir kim degildir adamlar Kim nasıl oynarsa oynasın... Elinde Amerika kredi kartı no'su ve billing adresi olan biri olarak bana ne hakikaten ya. Kimlerle muhattap oluyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Novilamenja, 24 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: said: knight_of_rose, 24 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki: tabi proxyden girerim cc nomu istersen elden nakit vereyim parayi said: knight_of_rose, 24 Kasım 2004 11:58 tarihinde demiş ki: hatta bu arkadasta soylemis oyle birseler said: knight_of_rose, 24 Kasım 2004 11:58 tarihinde demiş ki:proxy kullanilarak kredi karti numarasimi girilir yapmayin bilgiler once proxye gidiyo biliyomusuz kimdir kim degildir adamlar Kim nasıl oynarsa oynasın... Elinde Amerika kredi kartı no'su ve billing adresi olan biri olarak bana ne hakikaten ya. Kimlerle muhattap oluyorum burda. valla arkadasim teklif ettigin seyin tehlikeli birsey oldugunu bilmeden teklif ettiysende hatalisin insanlarin basini yakicaksin.yok proxy yok test cc numarasi hep kıytırık isler yazmissin sona kalkip bana bidi bidi yapiyosun[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Adam sizin icin birde onun muhakemesini mi yapacak, onuda sen dusunuver simdi adam onu onerdi diye o mu suclu oldu.. Komik :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya proxy ile filan ugrasmayın sakata gelmeyın bekleyın gamecard olayını sayet olursa oynarsınız[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben sadece onu da önermedim zaten. Ama bu mahalle delikanlısı (üslübundan çıkardım) arkadaş sadece bu konudan dem vurabildiğini sezince ordan yürümüş gitmiş. Hoş yürüyüşler kendisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 cikar uslubumdan bakalim haklisin mahalle degil kenar mahalle delikanlisi hatta[signature][hline]ironhawk edit onerdigin sey burda bende baska birseye itiraz etmemisim?etmismiyim? said: Novilamenja, 24 Kasım 2004 09:57 tarihinde demiş ki: Proxy'yle Türk CC'si girme veya test CC no'ları girme olayını denemek ister misin? Bizler de öğrenmiş oluruz... Test CC no'larıyla ilgili bilgin yoksa sana bir kaç numara verebilirim denemen için. [Bu mesaj knight_of_rose tarafından 25 Kasım 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: knight_of_rose, 25 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: cikar uslubumdan bakalim haklisin mahalle degil kenar mahalle delikanlisi hatta Çok kenar mahalle delikanlısı gördük biz senin gibi... Kal olduğun yerde sen. İnternet, sanal dünya falan uzak şeyler. Yorma bünyeyi bunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar