Exodous Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Şimdiye kadar izlediğim en güzel videolardan biri... Gemilerin boyutlarını oranlayamayanlar için harika... Ama uyarayım biraz uzun. 1 saat kadar sürüyor. Bu da linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Güzel yapmışlar (tu) hep kaptan köşklerinin yerini merak etmişimdir onlarıda gösterseymiş keşke X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ben CCP'den ciddi ciddi bir gün tüm gemilerin içlerini gösteren çizimler bekliyorum. Şimdilik sadece şurada şu olabilir burada bu olabilir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 keşke tüm cemileri gosterselerdi meselâ iteron 1 den 5e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 aynı eleman değişik boyut gösterme videosu yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar