Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Galatasaray / 03.04.2012 [CL Çeyrek Final Elemeleri]

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Asriel said:

Abi 3-2 aldığınız maçın rövanşında ilk yarıda 3-0 olduğunu ne çabuk unutuyorsunuz.Orası Barnebau ve rakip Madrid.Ben bu akşam Madrid'in net 3 gol atacağını düşünüyorum.Onlar da işi şansa bırakıp İstanbul'a taşımak istemeyeceklerdir.Demorilize olursa ve açılırsa GS çeyrek finalin en farklı skorunu görebiliriz...

Budur abi.GS tabiki pozisyona girecek.Hücum gücü çok yüksek bir takım GS ama sizden daha iyi hücum gücü olan takım geldiği zaman sonuç böyle oluyor.GS klasik TR takımı defansif anlayışta.Eh Madrid'de oynamak istiyorsan yakaladın mı atacak kapasitede oyuncu olman lazım.Bunlardan bolca olunca da sonuç böyle oluyor.Tamam inanmak fln iyi hoşta dünyanın en iyi 3-5 takımına sadece inanmak yetmez.

Çok tepki alacağım biliyorum ama GS'ın çeyrek finale çıkması futbol şansıydı ne olursa olsun.Keza FB'de bu sene aynı şansı yaşıyor.Fener'in iyi olduğu yönü kupa takımı gibi oynaması.Gerçi Lazio maçı diğer maçlara benzemez.Eleme şansı yüksek Lazio'nun.Gerçi bir R.Madrid olmadığından tur atlamaya inanç daha yüksek olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Real Madrid v Galatasaray Champions League QF: Easy 3-0 win for Spanish giants

said:
Real Madrid's Cristiano Ronaldo leads domination of Galatasaray

said:
Real Madrid took a huge stride towards the Champions League semi-finals by brushing aside Galatasaray in the first leg of their quarter-final tie.

said:
Real Madrid easily overcame Galatasaray thanks to goals from Cristiano Ronaldo, Karim Benzema and Gonzalo Higuain.

bırak 2 penaltıyı 5 penaltı verse hakem yeneceksiniz sanki lol

neyse hadi yatın artık hayalle gerçek karışmaya başladı iyice
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi defansif taktikle çıkıp minimum hasarla dönmeye çalışacaksın. gol atmayı düşünmek saçmalık tamamen,

"ASLANLAR GİBİ ÇIKIP TOPUMUZU OYNAYACAZ" dersen, o topu sıkıştırırlar böyle.

al şimdi burak da cezalı, şimdi dua et de burada gol atabil.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

adam gibi defansif taktikle çıkıp minimum hasarla dönmeye çalışacaksın. gol atmayı düşünmek saçmalık tamamen,

aykutlayıp yada anadolusporlayıp 2 tane yiceğimize 3 tane yiyelim güzel maç olsun.
kapansanda atıcak adam zaten açılsanda karşıdaki real madrid.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

kapanmış gibi yapmış olursun. yine kilitler sana 3ü 4ü.
milan geçen hafta kapanmadı sanki. noldu 4ledi barça. sdg.
bu 2 takıma yapacak bişi yok yani. boynubükükler.jpg diyip oynucan topunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar'a konu olacak çemkirmeler oldu maç öncesinde doğaldır rakip taraftarlar tarafından.

Galatasaray asıl futbolunu oynasa farklı olur muydu? Daha farklı olurdu, ya daha da fark yer ya da gollü beraberlik benim düşüncem. Ama takım çıktı aslanlar gibi oynadı. Çeyrek final güzel bir hedefti, yakaladık. Umarım seneye daha da ileriye taşıyacağız, -en azından- başarımızı tekrar ettireceğiz.

Şu an o ya da bu diye suç bulamıyorum, rakibin ezici bir takım olmasından kaynaklı değil. Galatasaray ruhuna yakışmayan bir şekilde rakibin adına kaybettik ilk 10 dakikada. Ama yine de oynanan futbol çok kötü değildi skora rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar'a konu olacak çemkirmeler oldu maç öncesinde doğaldır rakip taraftarlar tarafından.

Galatasaray asıl futbolunu oynasa farklı olur muydu? Daha farklı olurdu, ya daha da fark yer ya da gollü beraberlik benim düşüncem. Ama takım çıktı aslanlar gibi oynadı. Çeyrek final güzel bir hedefti, yakaladık. Umarım seneye daha da ileriye taşıyacağız, -en azından- başarımızı tekrar ettireceğiz.

Şu an o ya da bu diye suç bulamıyorum, rakibin ezici bir takım olmasından kaynaklı değil. Galatasaray ruhuna yakışmayan bir şekilde rakibin adına kaybettik ilk 10 dakikada. Ama yine de oynanan futbol çok kötü değildi skora rağmen

Gelecek yıl kura şansı olmazsa net olarak söyleyebilirim gelmez çeyrek final.Drogba+Sneijder'den biri nedense gidecek gibi geliyor bana ayrıca.İstanbul'da R.Madrid maçı alır tekrar.Bugünkü maçın en iyisi Dany oynamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Hani şununu şurasında futbol sezonunun kapanması 1 aydan biraz daha fazla bir süre var, muhtemelen de şampiyon bitireceğiz, öte yandan heyecanımız Avrupa'nın 1 numaralı kupasında şu güne kadar taşındı.( Rövanşı saymıyorum, formalite malesef)

Bu takım 2 sene önce Antalyaspor'a 3-0 yenilip, gossoroy kömöyö höhöhö muhabbetlerine konu olan takım. Geldiğimiz durum 2 senede bu ise, 2 sene sonrası daha da iyi olacaktır her türlü bu organizasyon ile

@Asriel

Kura şans işidir. Bu sene topladığımız puanlarla 3. torbayı garantiledik, ondan sonrası ise 2. torba. Giderek tırmanırız. Böyle böyle puan toplaya toplaya ilerliyorsun CL'de işte. Ha Arsenal gibi cenabet olup her grup çıkışında kupanın favorisi ile eşleşirsek olmaz tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan tum gsli futbolcular real buyuk takım ama bu futbol ne olacagı belli olmaz biz olabilecek en iyi futbolu oynamaya calısıcaz diye acıklama yaptı. Bi burak cıkıp oldu da yanlıslıkla real madridi gectik kupa imkansız degil dedi diye tum gsli futbolcular havada ucuyor oldu. siz okuduklarınızı daha anlamıyosunuz ki baska bisey konusalım.

Aykutspor oynamadıgımız icin memnunum, oynamayı beceremesek de ozel olarak kapanıp oyunu kabul ederek denk gelirseyi beklemedik oynamaya calıstık. boyle yapa yapa belki bi gun yarı final final gorur bu takım. tabiki takımın iskeleti saglam kalmalı vs. vs.

tek uzuldugum yanı bir gol atamamamız oldu 3-1 olsaydı ki bekledigim skor oydu istanbulda heyecan icinde macı bekleyebilirdik. 3-0 oldu ggwp diyip artık full konsantrasyon lige donmenin zamanı geldi. Bu arada morinho cok guzel konusmus iyi adam sevdigine guzel davranıyo =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...