Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Galatasaray / 03.04.2012 [CL Çeyrek Final Elemeleri]

Lectre

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

İşte buna gülerim.

2. gol salaktı da, 3. golü yıllarda fener attı sağa sola, alex taktiği klasik. Yıllarca salak salak gollerle yürümüşsünüz o zaman. Direk akıllıca taktik, neyin salak golü abi.

E evet. Rakip oyuncuya o açıdan kafayla gol attırıyorsan bildigin yetosun yani.

Bugün real çok top yaptı vs ama gol pozisyonalrına baktıgımızda net pozisyon sayısı görece az. 2 tane abuk sabuk gol hediye etti GS. Bu kadar basit goller yemeyip üstüne 1 penaltısı verilse fıstık gibi avantajlı dönecekti eve. 2-1 yenilse bile iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır işin en üzücü yanı fatih terim'in iyi teknik direktör, burak'ın da iyi forvet falan zannedilmesi. fanatizm nelere kadir ya.

ha fatih hoca klasik faul-itiraz-çirkeflik taktiğini beceremedi bu maç uefa yıllardaki gibi, o taktiği iyi kıvırıyor ona lafım yok
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

valequenta said:

KuddusiMavra said:

emanet said:

DoruK said:

takım iyi oynadı ya dicek bişey yok

souldarkorn said:

Yazık oldu bu kadar oyuna ortak iken

aynı maçı mı izledik?

real idman maçlarında daha özverili oynuyordur, resmen dalga geçti adamlar. fantastik paslar, umursamaz çalım denemeleri falan resmen izlediğim en sıkıcı real maçıydı.

Uzgun tabi arkadaslar.idare etmek lazim.

su yorum adamin futbol bilgisinin zerre kadar olmadigini gosterioyr, bir de alintilayan var.

cok PES oynamayin beyler.

Yüksek futbol bilginle aydınlatsana GS bugün ne yaptı da maça ortak oynadı allah aşkına, imagination landde mi yaşıyorsunuz arkadaş

ben gs maca ortak oynadi filan mi dedim? oynayamaz zaten en fazla yapacagi bu Ispanya'da.

adamin yorumu GS uzerine degil farkindaysan, RM dalga gecti,idmandan daha sallama oynadi, fantastik calimlar yapti filan demis.

Neyse kime ne anlatiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

hayır işin en üzücü yanı fatih terim'in iyi teknik direktör, burak'ın da iyi forvet falan zannedilmesi. fanatizm nelere kadir ya.

ha fatih hoca klasik faul-itiraz-çirkeflik taktiğini beceremedi bu maç uefa yıllardaki gibi, o taktiği iyi kıvırıyor ona lafım yok

ahahhaahah
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

emanet said:

ahahhaahah

sdfsdf buda kendini futboldan anliyo saniyo
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

emanet.
senin gibi adamlar fenerbahçeli olmasın ya.
tamam biz de gülüyoruz eğleniyoruz rm'nin ezmesiyle de sen başka bir boyuta geçmişsin. kendini antigalatasaraysporluyum falan de bari. işin gücün gs olmuş senin, uefalara falan inmişsin lol.

eski fenerliyim ben, yıllar oldu takım tutmayı bırakalı. şu an fenerden daha çok nefret ediyorum gs'den ettiğimden.

ama gelip de

mevlana said:

neyse en azından baya saglam oynadık

böyle hayal dünyasından postlar görünce dayanamıyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

Wyand said:

emanet.
tamam biz de gülüyoruz eğleniyoruz rm'nin ezmesiyle de sen başka bir boyuta geçmişsin. kendini antigalatasaraysporluyum falan de bari. işin gücün gs olmuş senin, uefalara falan inmişsin lol.

eski fenerliyim ben, yıllar oldu takım tutmayı bırakalı. şu an fenerden daha çok nefret ediyorum gs'den ettiğimden.

ama gelip de

mevlana said:

cnms sana kötü bi haberim var, hala fenerlisin.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

Wyand said:

emanet.

ama gelip de

mevlana said:

ha eyvallah o zaman.
yardır paşam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...