arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 onu da denedim diskten yüklemekle arasında bir gözlemlemedim. belki diskten yükleyince arada bir oradan kopyalıyordur. sorun download hızının düşük olması. p2p'den çekiyor olabilir. ancak onu kapatan ayar gri, tıklanmıyor. mehmet ali bey yardımcı olun kıvamına getirdin beni blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 en son da bir dosya hatası verince starcrafta ait herşeyi uninstall ettim. şimdi sırf internetten indirdiğim installer ile indiriyorum. gri menüler aktif oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Muhtemelen hiçbir sorun çıkmadan tertemiz kuracaktır. WoW mantığında olduğu gibi luncher herşeyi hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hala oyunları dvd de vermeye ısrar ederlere böle sıkıntı olur. geçemediler bluray e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar