serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Eveeett arkadaşlar. PC ile ilgili her şeyi sattıktan sonra kullanmadığım kenarda duran Logitech G13 Gaming Key Pad'i de satayım da iyice Pazar Alanı'nın boku çıksın dedim. :) Aletin kutusu, garantisi filan yok. Amerika'dan gelmişti. Pek aktif kullanıldığını söyleyemem. Hatta son 2 yıldır sadece ekranını kullanıyordum. 4-5 yıllık bir cihaz için, hele hele gamepad için rahatlıkla temiz diyebilirim. Fiyat : 100 TL Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ne işe yarıyor ki bu oyunlarda ekstra tuş olay ıfln mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 125 liraya yurtdışından gümrüğe takılmadan geliyor sıfırı,fiyat fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Pazarlık yaparız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 çok makrolu klavyesi olmayanlara ciddi güzel alet o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 80 lira olsun hadi gel vatandaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Heryerinden mikrop akıyor bedavaya versen de kimse elini sürmez ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bu troll yeni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Troll değil küfürbaz. İki kelime söyleyene ana bacı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Senin de mi kuyruğuna bastım ? Adam olacaksınız yoksa sövmekle kalmaz affetmem. Ayrıca burada yaptığım troll değil key pad e bakınca midem bulandı samimi söylüyorum elinin kiri işlemiş 2 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Ahahahah bu herif 2 güne çok pis dayak yer,sonra babası iyice döver sopa mı yedin lan it herif diye. cempostacı en birinci leş,bu lavuk 2. leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Lavuk babandır bu bir. İkincisi dayak mevzusunu test etmek isterim seninle ? Adamsan tabi yoksa konuşma karı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 MP10 DA GEL LAN MP10 DA GEL allahın liseli yamuğu ya,adres vere geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Satış hala devam etmektedir. Bu arada fotoğrafları acele çektiğimden cihazın tozunu dahi alamadım çekerken. O yüzden temizliğinden şüpheniz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar