BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben oyunumun gelmesini bekliyorum 3-4 güne kadar gelir bende katılırım size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende daha giremedim ki zaten, okuldayım, yaw zebani bide ismimi doğru yazsan ne o öle[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Horde olarak her zmn karsınızdayız..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 alliance server warsongda Brotherhood Of Honor adi altinda bir clan kuruyorus bu gece(eger baglanabilirsek tabi) katilmak isteyenler delidumrul yada karabuluta oyun icinden yada buradan ulasirlarsa memnun olurum. Simdiden tesekkurler...[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Alliance olarak herzaman bekleriz bizim karizmamız yeter one öle hordeymiş kemik torbası takımı sizinle işimiz bittizaman size ii bi estetitik cerrah gerekicek yada iğne iplikten anlayan bi arkadaş :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar