kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 elegantthemes.com şu temada sağdaki browse a category butonunun aynısından yanına bir tane daha nasıl ekleyebilirim? buton aynı özelliklere sahip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 temanın bir yerlerinde o dropdown ile ilgili bir shortcode geçmiyor mu? ya da belki menu olarak falan tanımlayıp sonra eklemek gerekiyordur. dökümanlarda vardır mutlaka, bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 onu halletim de şimdi başka bi sorum var.sfdsdf alta doğru açılır menüdee çok fazla sayfa koyunca baya uzuyor alt tarafa doğru onu nasıl 2 kolon haline getiririz acaba. menünün üstüne gelince 24 tane sayfa açılıyor aşağı mesela onları 12-12 2 kolon yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abi wordpress'de google chrome css de yaptıgım değişiklikleri görmüyor ya. css dosyalarını yüklemiyor sanırım. ie ve firefox'da denedim sorun yok. var mı sebebini bilen. offff edit: cache silince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 css değiştirdikten sonra neden insan ctrl f5 yapmaz da değişiklik olmadı diye üzülür hiç anlamıyorum. adamlar koymuş işte güzellik olsun diye, kullanın. iki kolon yapmak için de git liste nerede üretiliyosa o kodu elden geçir işte, en temiz yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar