aydingun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben kaç aydan beri arıyorum bir türlü bulamıyorum ayrıca ben Bursalıyım şuan Bursada olduğum için bana bursada uo lbr cdsi satan bi yer söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bana yardım edebilecek kimse yokmu (bakıyorum cogu kişide uo lbr,uo aos var bende yok sinir oluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Eğer Bağlantın iyi ise uo aos'yi: www.gigex.com dan indirebilirsin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben lbr istiyorum bide internetten okadar saat indirmek zor iş yapamam bana cd si lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar