Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Asteroth said: Kaset'e gidin. orayada yarın giderler artık :P
Sequo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 DeathLord said: Sequo said: BonePART said: dusuncelihayvan said: ulan kimse Beerport beerpoint Makara yazmamış ya tam sahilde beer port yazdım Olm azcık gotunuz üstünde oturup para biriktirinde adam gibi kalite kokan yerlere gidin lan nereye kadar 50 lik bira :) Cok paran var degil mi? Bak bunun ameliyatlarini falan yapiyorlar artik, büyüttür azicik sen de kurtul su komplekslerinden biz de kurtulalim. Yani düsündüm surda para üzerinden millete hava atma assagilama cabana baska bi aciklama bulamadim sahsen. Ha bu arada Nusret'e verilen paraya da aciyorum yazik , feriye daha güzel yapiyor eti. hahaha pis fakir.
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 thales iyi ya her açıdan jeopolitik konum olsun müşterisi olsun içkisi servisi olsun yemeği olsun müziği olsun beerpoint'e gitmek hep külfet geliyor bana ışıkları geçicen de sahile yürüyecen de kaset de iyi o yokuşu dümdüz çıkmaya devam edecek olursanız bende de içebilirsiniz biranızı =p
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 DeathLord said: Sequo said: BonePART said: dusuncelihayvan said: ulan kimse Beerport beerpoint Makara yazmamış ya tam sahilde beer port yazdım Olm azcık gotunuz üstünde oturup para biriktirinde adam gibi kalite kokan yerlere gidin lan nereye kadar 50 lik bira :) Cok paran var degil mi? Bak bunun ameliyatlarini falan yapiyorlar artik, büyüttür azicik sen de kurtul su komplekslerinden biz de kurtulalim. Yani düsündüm surda para üzerinden millete hava atma assagilama cabana baska bi aciklama bulamadim sahsen. Ha bu arada Nusret'e verilen paraya da aciyorum yazik , feriye daha güzel yapiyor eti. uhuhh deathlord dövmüş yine ya
FanFinFon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Beşiktaş Anadolu takımları arasında yerini aldı
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Duvel gelmiş thales'e 18 lira'ya veriyolar zenginleri bulmuşken söyleyeyim
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Geçen gittim damsız almıyoruz dediler kapıdan çevirdiler.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6912829_460s_v1.jpg
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yapıcam yapıcam malzeme bekliyorum cipet suriyeden getirecek
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Elin Amerikalısını düdükleme ihtimalini arttırmak amacıyla ne yardım yapılmış arkadaş, bu akıl yardımını, imeceyi yurdun hiç bi yerinde bulamazsınız.
bourbon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Memphis7 said: Asteroth said: Kaset'e gidin. orayada yarın giderler artık :P abi kız bile dedi kaset diye bir yer varmış güzelmiş fln ilk başta anlamadım telafuz edemiyor fln sandım şimdi burada görünce jeton düştü cahilliğin gözü kör olsun! beerport a gittik buarada fena değildi!
Öne çıkan mesajlar