Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Venue'de Satılık Acc

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

İki Adet Dark Venue de acc satılık ilgilenenlere duyurulur.

iletişim : [email protected][signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
Sosyal ağlarda paylaş

iki kilo domates satılır müracat ;

reklamkötüş[email protected]..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki,
ilk domates'de içinin kırmızı olması 97.3,dışının kızarık olması gm,tadı gm fiyat 10 yk

ikinci domates'de içinin kırmızı olması 72.4,dışının kızarık olması 92.8,tadı gm fiyat 3yk[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

tabikide koyucaz.ne alakası var satılık acc'nin scriptsharing forumlarıyla ?[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 12 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
ilerde birgün char satış şirketi kuralım 100 de 23 komisyon alırız geçinir gideriz valleeeeeeeeeee

Eylendin mi bunları yazarken ?!?[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

ilgilenene dedim kime ne kardesım senı ılgılendırmıyosa bosu bosuna ne cvp yazıyosun allam yaa paticik forumları bı zmn cok efendı saygılı adamlarla dolup tasan bi yerdi ama sımdı yane azıma bıle alamadıgım ınsanlar war hemen bence modların bısıler yapması lasım ne bılıyım tc kimlik fln istesinler kayıt için yoksa bitmez ..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...