Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD için tavsiye istiyorum

malcolmx

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yeni 5 adet AMD pc alıcam ram olarak kingston 512 ddr 400 alıcam AMD 2.8 mi 3.0 Mı alıyım sizce hangisi iyidir veya sizin tavsiye ettiginiz bir AMD işlemci. Birde anakart tavsiyesi istiyorum çok oluyorum ama size zahmet olmaz ise birde 256 mb ekran kartı marka olarak yazarsanız çok sevinirim

şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

amd athlon 64 3200+ kullanıyorum. yaz tatilinin başında almıştım. Henüz hiç bir problem yaşamadım. amd mi intel mi diye araştırıyodum öncesinde, amd için bir çok şey duydum ama bunların hiçbirini yaşamadım.. ayrıca performansıda neredeyse beklediğimden iyi.. amd athlon 64 3200+ tavsiye ederim. diğer modellerini bilmiyorum.

ayrıca amd 64 alıcaksan anakartı asus k8v almanı öneririm. gerçekten çok iyi[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

işlemcimizi 3.0 alıyoruz ama sanki işlemcimizi sonuna kadar kullanıyoruz! yok %20 sini ancak kullanıyoruz işlemcimizin genelde.
o yüzden 2800 mü 3000 midersen 2800 al derim.
anakartıda 2004 ün en iyi anakartı seçilen asus a7n8x-e almanı tavsiye ediyorum. bi araştır. benim söylediklerim en uygun fiyat ve bu fiyata mükemmel performans.
ekran kartınıda HIS ya da MSI alırsan memnun kalırsın. tabi 10 larca versiyonu var bütçene göre.
örneğin HIS ATI RADEON 9600 256mb bi ekran kartını 120$ a alırsın. ya da x800xt gibi aşmış bi kart alırsın.fiyatı nedir bilmiyorum 400$ vardır heralde belki daha fazla..[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim anakartta serial ata var.
ekran kartı bende ati radeon 9600xt var HIS'in, tavsiye ederim.
amd alacaksan her anakartı kullanamazsın. amd 64 alacaksan mutlaka k8v al derim. zaten başka neler var bilmiyorum, var mı onu da bilmiyorum.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...