legolas77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arkadaşlar server ekrana geliyor vede serveri seçiyorum ondan sonra karakter seçme ekranına geçmiyor takılıyor sphere 55i kullanmaktayız client 2.0.3 tür bilgilerinize yardım eden arkadaşlarım ateşekkür ederim ölen arkadaşımız içinde baş sağlığı diliyorum ailesi ve tüm dostlarına bende üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zorm.dll varsa o sorun çıkıyorsa o account yoktur şifresi yanlıştır vs[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zorm dll eklentisi yapmışsanız spheretables.scp içindeki abscene satırının altına bir kaç şey yazıp kaydedin.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 55i diyor öyle olsa 55z derdi ;)[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yeni ise bu işlerde belki demezdi.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Demesine gerek yok anlamak için ; said: legolas77, 23 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki: arkadaşlar server ekrana geliyor vede serveri seçiyorum ondan sonra karakter seçme ekranına geçmiyor takılıyor Port , yada Ip çakışmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu anlayabiliriz. Edit : Arkadaş Nisan'da üye olmuş ;) Çözümü : Sphere.ini içerisinde ip yazman gereken yerlere ip'ni yazma ; 127.0.0.1 yaz.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... [Bu mesaj Xcrack tarafından 24 Kasım 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hehe ne olmuş nisanda üye olmuşsa ben paticiğe ilk sylveria zamanında üye olmuştum sphere işlerine ise yaklaşık 1.5 yıl sonra girmiştim :)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 At bı format bakalım noolcak sonra uo cd sını guzelce yukle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hatta bilgisayarı tamire yolla . :D[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bırak bı uoyu boş işler bunnar :lol:[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Kerhuzad, 24 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki: hehe ne olmuş nisanda üye olmuşsa ben paticiğe ilk sylveria zamanında üye olmuştum sphere işlerine ise yaklaşık 1.5 yıl sonra girmiştim :) Kullanıcı adı: Kerhuzad Kayıt tarihi: 15 Ekim 2003 12:56 :)[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ee?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 :) Neye ee ?[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya arkadaşlar beni hasta ediyorsunuz adama birşey söylemediniz ne alakası war zorm.dll filan adam full patch çekmemiş uo suna ondan connectingde kalıyor aynı sorun bende oluşmuştu ultima klasörünün içindeki uopatch veya patck yazan ikona tıkla sonuna kadar gider sayılar filan o bitince dene bu sefer char açma bölümüne gelir P.s = Yazık ....!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Yorumlarınız !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunayuyar39 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Accountunu yaratıp sifre ni dogru girdiginden emın ol aynı seyi bendede yapıyor 2.0.3 patch fln alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hepinizin soyledikleri dogru arkadaslar.Ancak bu sorun sifre yanlıs yazıldıgındada olur, patch yapılmazsada olur, ip yazılmadıgındada olur. Bu ihtimallerin herhangi biri yeterli.[signature][hline]Ovedron Owner www.ovedron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arkadaslar ben mi yanlış anlattım yaaaa yoksa siz mi yanlış anladınız server zate benim yaa şifre mi bilmiyormuyum kime ne şifre verdiğimi yanımda aynı yerde yapıyoruz bunu olacak iş değil yani format meselesine gelince makine zaten sağlam ben bilgisayarcıyım zate ona da bir şey demenize gerek yok arkadaşlar bakın şifre kullanıcı adı doğru server in ismi çıkıyor vede seçiyorum serveri seçtikten sonra işte karakter seçim ekranı gelmiyor düzgün okuyup sorumu düzgün cevaplarsanız çok sevinirim paticikteki arkadaşlarım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 unutmadan modem zyxel(yanlış yazdıysam affedin) adsl modemimiz var 6mb lik bağlantıya sahip bir yerdeyiz makinede xenon işlemcili bir makinedir bilgilerinize port ve ip sorunu olmaa durumunu anlatırsanız daha düzgün bakalım yani bu modem uo nun çıkış portunu engelleyebilir onu bilmiyorum(adsl modemler hakkında bilgi sahibi değlim) o yüzden bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Adsl modeminin 6mbit bağlantıya sahip olma sorunu dışında problem göremedim ben.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yaa aslında 8 mblik bağlantımız vardıda şu anda bizim oradnın hatlarındaki sorun dolayı ben hız testlerinde öyle gördüm öyle yazıdım arkadaşım ama bu sorunu telekoma bildirdik en kısa zamanda bu sorunu halledeceklerde benim ilk önce şu serverden sonraki seçim ekranın gelmemesi sorunumu çözsseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hay mı veriyor yani direk kapanıyor mu client yoksa connectingde mi takılıyor bunu soyle eger direk kapanıyorsa patchdendir conncetingde takılıyor ise bilemicem ama bunu solersen daha rahat cozum bulabiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar