Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connectiondan sonra...

legolas77

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar server ekrana geliyor vede serveri seçiyorum ondan sonra karakter seçme ekranına geçmiyor takılıyor sphere 55i kullanmaktayız client 2.0.3 tür bilgilerinize yardım eden arkadaşlarım ateşekkür ederim

ölen arkadaşımız içinde baş sağlığı diliyorum ailesi ve tüm dostlarına bende üzüldüm:(
Sosyal ağlarda paylaş

Demesine gerek yok anlamak için ;

said:
legolas77, 23 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar server ekrana geliyor vede serveri seçiyorum ondan sonra karakter seçme ekranına geçmiyor takılıyor

Port , yada Ip çakışmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu anlayabiliriz.

Edit : Arkadaş Nisan'da üye olmuş ;)

Çözümü : Sphere.ini içerisinde ip yazman gereken yerlere ip'ni yazma ; 127.0.0.1 yaz.[signature][hline]to the victory...

Darknesstime ...

[Bu mesaj Xcrack tarafından 24 Kasım 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 24 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
hehe ne olmuş nisanda üye olmuşsa ben paticiğe ilk sylveria zamanında üye olmuştum sphere işlerine ise yaklaşık 1.5 yıl sonra girmiştim :)

Kullanıcı adı: Kerhuzad

:)[signature][hline]to the victory...

Darknesstime ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar beni hasta ediyorsunuz adama birşey söylemediniz ne alakası war zorm.dll filan adam full patch çekmemiş uo suna ondan connectingde kalıyor aynı sorun bende oluşmuştu ultima klasörünün içindeki uopatch veya patck yazan ikona tıkla sonuna kadar gider sayılar filan o bitince dene bu sefer char açma bölümüne gelir

P.s = Yazık ....!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
My Photo
Yorumlarınız !!!!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ben mi yanlış anlattım yaaaa yoksa siz mi yanlış anladınız server zate benim yaa şifre mi bilmiyormuyum kime ne şifre verdiğimi yanımda aynı yerde yapıyoruz bunu olacak iş değil yani format meselesine gelince makine zaten sağlam ben bilgisayarcıyım zate ona da bir şey demenize gerek yok arkadaşlar bakın şifre kullanıcı adı doğru server in ismi çıkıyor vede seçiyorum serveri seçtikten sonra işte karakter seçim ekranı gelmiyor düzgün okuyup sorumu düzgün cevaplarsanız çok sevinirim paticikteki arkadaşlarım saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

unutmadan modem zyxel(yanlış yazdıysam affedin) adsl modemimiz var 6mb lik bağlantıya sahip bir yerdeyiz makinede xenon işlemcili bir makinedir bilgilerinize port ve ip sorunu olmaa durumunu anlatırsanız daha düzgün bakalım yani bu modem uo nun çıkış portunu engelleyebilir onu bilmiyorum(adsl modemler hakkında bilgi sahibi değlim) o yüzden bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yaa aslında 8 mblik bağlantımız vardıda şu anda bizim oradnın hatlarındaki sorun dolayı ben hız testlerinde öyle gördüm öyle yazıdım arkadaşım ama bu sorunu telekoma bildirdik en kısa zamanda bu sorunu halledeceklerde benim ilk önce şu serverden sonraki seçim ekranın gelmemesi sorunumu çözsseniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...