Liriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bir sey ogrenmek istiyorum frp'de dm'lie yeni baslad1m mesela skillerde alchemy var onlari nasil kullandiracaim alchemy'nin altinda int yazio int'e bakio ama zar atislari nasil olcak yard1mc1 olurmusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 3,5'te alchemy değişti. Craft (alchemy) oldu. aynı işlevi görüyor. kimyasal madde yaparken kullanılan bir skill, craft skilinin biraz daha kompleks bir yapısı var. ama olayı özü şöyle, dm bir olay için difficulty class (DC) belirler oyuncu 1d20+skill rank+ability modifier+misc modifier ile bu rakamı tutturur ya da geçerse başarılı olur basit bir iksir yapacaksın diyelim DC 20 senin int 12 olsun, alchemy de 4, int'den +1 bonus aldığın için 1d20'de 15 ve üzeri atman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 pek anlayamadim soyle soriyim lvl atladikcaa skilllere point ne sekilde geliyor mesela alchemy 4 olsun demissin ya anlayamadim bana kisaca su skill olayini aciklarmisin?misc rank modifer'i nas1l beliryiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 liriel, anladığım kadarıyla çok temel bilgilere ihtiyacın var. d&d starters set, zindanlar ve ejderhalar başlangıç seti diye türkçe olarak mevcut piyasada. bunu bir inceleyip ondan sonra aklına takılanları sorarsan çok daha hızlı geçmiş olursun birçok aşamayı.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya o arkadsimda var cok kotu bir kitap inceledim herseyi featleri classlari attack ve defense ile herseyide biliyorum ama su skilleri bi bilmiyorum faerun haritasinda olcak yeni oyunum dnd 3.5'i sole bi okudum yenilileri falanad biliyorum ama su skilleri anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 çok iyi olmadığı doğru da o kadar da kötü değil :) herneyse, her karakter 1. levelda classına göre herhangi bir class ya da cross-class skilli için max 4 rank alabilir. tabi skill cross class ise her bir rank 0.5 skill puanı verir. bundan sonra karakter her level aldığında 1 rank artırabilir o skillini. misc rank değeri de, karakterin o skillini etkileyecek bir ekstra özelliği varsa sözkonusudur. mesela skille bonus veren bir feati olması ya da bonuslu bir giysisi olması gibi. böyle bir durum yoksa sıfırdır.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 25 Kasım 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 saol sufi anladım simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tmm simdi diyelim ki benim alchemy skillim 4 int'de 18 simdi biz 18'in ustunemi ekliyecegiz 4'ü e o zaman zar atmaya gerek kalmiyor [Bu mesaj Liriel tarafından 25 Kasım 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tmm tmm anladim usteki yazıya cevap vermeyebilirsiniz sacmalamısım anladim ne oldugunu simdi yardimlariniz icin cok saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 http://www.wizards.com/default.asp?x=d20/article/srd35 burdan system referance documentlarını indirebilirsin. gerekli bilgiler var burda. [Bu mesaj Androner tarafından 25 Kasım 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar