Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Melodi


Saeros

Öne çıkan mesajlar

Çılgınca esen rüzgarın saçlarını okşamasına izin verdi bir süre daha. En azından rüzgar, onu bugüne kadar anlamayan bir dolu insanı duymasını engelliyordu. Onlara anlatacaktı. Tek bir hareketle, tek bir söz ile hayatın ve ölümün sırrını onlara verecekti. Trabzanları tutan ellerini biraz daha gevşetti.

Şimdiye kadar sonradan pişmanlık duyduğu çok şey yapmış, yaşamıştı. Fakat bu kez pişman olmayacaktı. Midesindeki haplar her ne kadar onu gittikçe daha çok üşütse de, pişman değildi. Anlamıştı, görüyordu; bu hayat burada, böyle bitecekti. Bu bir kurtuluş, bir özgürlük, aynı zamanda bir feda etmeydi. Huzur dolu bir tebessüm dudaklarından yüzüne doğru yayıldı. Ayağını boşluğa sarkıtarak yerçekiminin muazzam gücünü hissetti. Gözlerini kapatarak tatlı bir melodi getirdi aklına.

Gözlerini açtığında karşısında bir polis memuru, heyecan ve korkuyla karışık bir vaziyette ona uzanmıştı, "Evladım bir isteğin mi var, söyle getirelim hemen!" Mavi üniforması yağmurdan sırılsıklam olmuş memura gülümsedi. Onu anlayamamış insanlardan bir tanesi diye geçirdi içinden. Ama yine de onu seviyordu. Beş metre ötesinde durmuş, olan biteni izleyen, ya da kendisini geri döndürmek için bağrışan insanları da seviyordu. Haplar etkisini göstermeye, beynini uyuşturmaya başlamıştı. Tatlı melodinin sesi, kulaklarında uğuldayan rüzgarla ahenk içinde yükseldi.

Yağmur durdu. Sesler durdu. Hayat durdu. Melodi arttı. Yavaşça kollarını kendisine doladı. Küçük bir cümle çıktı ağzından: "Hepinizi kucaklıyorum.."[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazı birşeylerden esinlenilmiş gibi yani alıntı değil yaşanılanlardan bir anlam köprüsü kurulmuş gibi..

Ben çok sevdim!Hepinize gülümsüyorum :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...